- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.506
- Поени од реакции
- 4.082
Денес побевте подобри, но не и појаки од нас. :kesa::kesa:Денес бевте подобри,но не и појаки од нас...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денес побевте подобри, но не и појаки од нас. :kesa::kesa:Денес бевте подобри,но не и појаки од нас...
Кои комплекси човече... Ќе ти дадеме титула, ама во таа категорија. :tap:Денес бевте подобри,но не и појаки од нас...има уште од сезонава.На крај ќе зборвиме
За разилка од некои Арсенал изгради супер модерен стадион што на никој друг не му успева, a некој можеби ќе го продаде својот.Иако се демантира ова,некој ќе рече кај што има чад има и оган!!
http://www.teamtalk.com/football/story/0,16368,2483_5904833,00.html
Доста ви е внимание,ќе зборуваме пак на крај од сезона:smir:
Па добро бе другарче, некои случаи (луѓе ми велат патолошки се викале) во општествово едноставно подобро е да молчат. Демократијава вика да се ислуша сечие мислење, богатство било таквото нешто. Ама ќе налетам на вакво нешто. И која верба после во демократија...??После муабетите што ги направија дека Манчестер без Роналдо не бил ништо,ако станат шампиони значи секоја чест.Челзи нема уште долго да се влечи вака.:nenene:
Го гледав само првото полувреме, доволно беше да се види кој е кој. Ова ја прави сезоната уште поинтересна, со оглед на тоа дека Арснал гостува на Стемфорд Бриџ в недела. Дури тогаш би коментирал појќе за врвот на табелата, иако можеби досегашниов тек на сезонава не покажува сигурност на „големиве“, па да коментираме шо и како после ваквиве дуели.
Па добро бе другарче, некои случаи (луѓе ми велат патолошки се викале) во општествово едноставно подобро е да молчат. Демократијава вика да се ислуша сечие мислење, богатство било таквото нешто. Ама ќе налетам на вакво нешто. И која верба после во демократија...??
Дали зборуваме за тимот кој постигнува по 2,5 гола по натпревар цела сезона, како се влечи?! Во Премиер Лига нема „влечење“, има машки фудбал; Шпанија пак, секоја чест за техничката дотераност која одвреме-навреме сакам да ја глдам (иако ја нема кај секој тим), но и секоја чест за Real Madrid C.F. (Club de Fashion), кој исфрла неверојатни таленти во манекенската индустрија. Јас сепак преферирам машки фудбал и моделки од Fashiоn TV; не комбинирам следење на двете истовремено, иако можеби, заштедува време.![]()
Ајде бе луѓе не ја тупите,големо чудо ако јунајтед тепа на овај натпревар.Минатата сезона јунајтед изгуби на два пати од Арсенал,па пак ја освои премиерлигата!
Не знам каде ви е нејасно ама Манчестер годинава нема да освои трофеј:helou: