Ограбена Стопанска Банка во Лисиче.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Луге шо биде овоа секоја будала почна да ограбува банки ваљда видеа дека не ги факат па секој да си проба среката.За подетално инфо ке гледаме у 7 на а1 на вестите.

Бог да чува, кој што сака тоа си краде

Ограбена филијала на Стопанска Банка во Ново Лисиче

29.01.2010 - 18:01

stopanskabankalogoopsto_5643.jpg

Вечерва на улицата Видое Смилевки Бато во скопската населба Ново Лисиче е ограбена филијала на Стопанска Банка.

Грабежот го извршиле две маскирани лица со фантом капи на главите, вооружени со автоматски пушки.

МВР е во потрага по напаѓачите.

Сител

МВР прво треба да тргне у потрага по себе оти се залутани та нема дека...па после да почене конечно да ги фака тиа шо треба.

Ами нема народот пари и затоа ограбува банки таму се парите.
Јас сум во план да и загазам на комерцијална.:vozbud:

Ограбена филијала на Стопанска Банка во Ново Лисиче

29.01.2010 - 18:01

stopanskabankalogoopsto_5643.jpg

Вечерва на улицата Видое Смилевки Бато во скопската населба Ново Лисиче е ограбена филијала на Стопанска Банка.

Грабежот го извршиле две маскирани лица со фантом капи на главите, вооружени со автоматски пушки.

Сител

Смешно. За А1 немало пушки.

Не ме чуди веќе.
Едно 10 банки до сеа ограбија и никој не ги знае напаѓачите.

МВР прво треба да тргне у потрага по себе оти се залутани та нема дека...па после да почене конечно да ги фака тиа шо треба.

а како да ги најде??? не е ова мајами,па да пратат екипа од ЦСИ и неаме ние наш поручник Кејн...:pos2::pos2: не е така лесно... влагаат,вперуваат празен пиштол, парите ги добиваат секундарно,и чао пријатно...

Ништо чудно. Веќе навика им стана, а никој не знае ни кој краде ни како краде. Веќе секој ден нешто се ограбува: банка, возило. :toe:

Рецесија е нема пари... но во Скопје баја зачестија со ограбување на тие банките претераа малку :tv:
Ќе го цитирам Горан Спасов: ''Мора нешто да се работи да чинува'' :)

Ништо ново. Како тргнало според статистиката на фатени ограбувачи ова ќе стане профитабилна гранка (да не речам занимање):). Инаку колку е крива државата, толку се криви и банките. Кога гледаат дека секој месец има по некој грабеж нека го засилат обезбедувањето.

Ништо ново. Како тргнало според статистиката на фатени ограбувачи ова ќе стане профитабилна гранка (да не речам занимање):). Инаку колку е крива државата, толку се криви и банките. Кога гледаат дека секој месец има по некој грабеж нека го засилат обезбедувањето.

Што ти е хоби?
-Пљачкам банки.
-И? Се исплати?
-Па има за живеачка.
:icon_lol:

Македончето за да преживее три пати дневно мора да краде.... лапсус, да јаде де :)

Така да ич не сум изненаден, во последно ограбувањето на банки и возила што пренесуваат пари испадна доста исплатлив бизнис. А и да те фатат, нема да останеш повеќе од 10 години во затвор + згора на тоа не ги бараат парите назад.

Единствени ограбувачи што ги пронајдоа (а не се фатени на лице место) се оние слепците од Прилеп што го ограбија возилото на Стопанска Банка - Битола. За други не сум разбрал...

п.с. мислам дека можеме и географската одредница Дивиот Запад да ја вклучиме во преговорите со името :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom