јас колку што сум информиран, кано се понуди да дава стручни совети и решениа со проблеми на греењето и климатизацијата од било кој тип а не да се дискутира на тема кано системи... немој да ги изменувате вистинските вредности на зборовите, во нај мала рака тоа е безобразно, да не речам лажење... он побара телефоните во потпис да му стојат за возврат на изгубеното време на форумов и активирање на темите... а вие безмилосно го избришавте...
Neznam za sto mene me obvinuvas mene!? Jas samo rekov moe mislenje, a toa e deka premnogu agresivno nastapi Kano, nesakajki da slusne za drugo mislenje, nitu da polemizira nitu da dokazuva. Go protezirase samo svojot proizvod, bez da saka ne da diskutira, nitu da slusne za druga opcija na greenje.... nitu da prifati necie mislenje.
Na edna zabeleska od eden clen, koj mu rece deka samo misli kako se toa pregolemi trosoci za struja.... eve go odgovorot na Kano:
""еве заради овакви работи несакав да пишувам по форуми... увек има некој што вака ќе измрчи и ќе ми го крене притисокот...
еве јас мислам дека си ти покварен човек... лоша особа, и неквалитетна персона... од каде можев да дојдам до заклучок дека си таков, преку 5 реда напишани на форум? релевантно ли е моето мислење за тебе? нормално дека не е... исто и ти, како дојде до заклучок дека не е економичен системов, по 3-4 поста напишани на форум? како се осудуваш да газиш по човекова судбина? ""
Neznam kolku redovi (ili postovi) ima Kano, ama slusaj me prijatele: Nema da dozvolam, nitu da smetam za korektno nekoj da vregja samo zatoa sto ne se soglasuvam so nego da vregja i da go nametnuva negovoto mislenje ili proizvod taka agresivno! TOA E MOE MISLENJE, nemora da se slozis!
Eve i ova e moe mislenje: Mrs tamu: Panasonic, Mitsubishi, LG, Samsung (so svoite invertori).... ste naebale - ke zatvorite! KANO DOAGJAAAA! :pos2:
I uste nesto. Nemam jas nisto so gazdite na forumov kako velis, ne sum premnogu ovdeka, ama sum dovolno vreme za da razberam kade e mestoto za reklama.... A toa dali "sportskoto radio" e podobar medium za reklama ili Kajgana necini.... diskutabilno!
Samo edna zabeleska. Koj e "targetot" na Kano vo radioto? Igracite na sportska? :pos2:
Prasav za GLAMOX - NORVESKI RADIJATORI! Ima li nekoj?