A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Член од
27 март 2009
Мислења
180
Поени од реакции
4
Мене ми кажаа дека во текот на оваа недела ќе бил имплементиран новиот зголемен лимит.

П.С. некој да направи еден speedtest од тие што го имате NET M пакетот :)

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
се прерадвавте за поголем лимит (како и ние на телекабел од 15 на еееееееј фантастични 50 гб) сега наредно зголемување после 2017 год на фантастични 100 гб

цццц

абре епа македонче

:pop:

само мене мирна ми е колку толку глата оти немам договор и можам ако сакам уште утре ариведерчи да им кажам

Член од
30 октомври 2009
Мислења
363
Поени од реакции
261
Мене ми кажаа дека во текот на оваа недела ќе бил имплементиран новиот зголемен лимит.

П.С. некој да направи еден speedtest од тие што го имате NET M пакетот :)
Значи не треба нов договор да се прави? Што ти кажаа околу тоа?

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Aјде ќе почекаме овие денови, најверојатно нема да биде потребен нов договор да се оди таму и да се прави.
Пофалба за одлукава да ги зголемат гигабајтите.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Јас го продолжив договорот пред нова година на уште две, и уште немам зголемен лимит.. Че им вртам сеа, че ги е.ам :icon_lol:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Па, очигледно уште повеќето немаат зголемен лимит. :)
Ќе почекаме, кажаа дека ќе стартувал деновиве.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.822
Поени од реакции
5.628
после 15-ти најверојатно... мене така ми кажаа вчера..

albanian_boy

pershendetje te gjitheve
Член од
14 април 2006
Мислења
252
Поени од реакции
10

planiram da pustam nova linija-internet doma, sakav da ve prasam dali se razlikuva brzinata na internetot megu t-home i one,vo one imas 20 gb mesecno za 599 den na 24 meseci dogovor i ti davaat modem so ruter za 4 pc i so wirles gratis a vo t-home imas 15 gb a dogovor na 12 meseci a go plakas modemot okolu 1800 denari.....aj ako znae nekoj neka me upati da ne utnam nesto...koj e najbrz na t-home ili na one, koj ima najstabilna linija (da ne paga mnogu).pozdravce ..
vi blagodaram od napred

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ај сега ќе им звонам да видам што како.

--- надополнето ---

Рекоа овие денови хаха

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
ONE го зголемија сообраќајот на пакетите или системот за проверка нешто му се избагова? Пред 2 сати проверував имав уште некаде 2,5 GB, сега проверувам и гледам имам уште 22 GB :D

btw го имам пакетот NET M со 20 GB сообраќај.
еве јас сега видов на Оне.мк дека го зголемиле сообраќајот конечно се свестија:) само јас имам фих нет Л со 40гб (пред некоја недела го направив договорот), ама на сецуре он.нет имам 40гб значи не ми го смениле на 80гб сеуште

Член од
27 март 2009
Мислења
180
Поени од реакции
4
Еве мене што ми пратија вчера.

Почитувани,

Новите пакети со зголемен лимит за интернет сообраќај важат од 01.02.2011, промената во моментов се имплементира и во линкот на кој проверувате реализиран интернет сообраќај, од таа причина сеуште не Ви е презентиран новиот зголемен обем кој Ви следува од месец февруари. Промената ќе биде имплементирана за кусо време.

Ви благодариме на разбирањето,

Срдечен поздрав

www.one.mk

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.164
Поени од реакции
83.973
planiram da pustam nova linija-internet doma, sakav da ve prasam dali se razlikuva brzinata na internetot megu t-home i one,vo one imas 20 gb mesecno za 599 den na 24 meseci dogovor i ti davaat modem so ruter za 4 pc i so wirles gratis a vo t-home imas 15 gb a dogovor na 12 meseci a go plakas modemot okolu 1800 denari.....aj ako znae nekoj neka me upati da ne utnam nesto...koj e najbrz na t-home ili na one, koj ima najstabilna linija (da ne paga mnogu).pozdravce ..
vi blagodaram od napred
Ја иам договор со Cable-tel на 24 месеци, 200gb 8Mbps, со вклучена фиксна телефонија (без задолжителна месечна претплата) плус сите дигитални (128) TV канали, меќу кои и 5 ppv канали. Ништо не плаќав за модемите.

месечно све ова е 999 ден.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Ќе биде, што се секирате, ако не ова зимо, другото лето ќе бидне :)
Само да не се залетаме со даунлоад, па да ни наплатат дупло :tv:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Ќе биде, што се секирате, ако не ова зимо, другото лето ќе бидне :)
Само да не се залетаме со даунлоад, па да ни наплатат дупло :tv:
Па прво ќе провериш, па после ќе се залетуваш :) Само немој да биде како со boom , снимање и мотање, уште од ноември требаше , па у февруари пуштија :)

Kajgana Shop

На врв Bottom