A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Network
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да ставам интернет од ОНЕ, ме интересира дали е добар, зш да не се зезнам 2 години.
интернетот е добар, значи многу ретко ми се има случено да падне..., но доколку планираш да симнуваш доста игри и филмови тогаш 20гб или 40гб нема да ти свршат работа ( по 30 филма од 700мб ке имаш да симнуваш секој месец).
гледам Кејблтел за само илјадарка даваат телевизија со 6 месеци 130 канали, 200гб интернет и телефон што е многу поисплатливо ама од технички причини не можам да ставам, а да можев не би ја мислел ич

Интернетот е ОК, многу ретко паѓа, а и кога се случува тоа брзо се средува. Проблем е само лимитот, како што кажаа погоре. :)

Добро само мене ме сакаат толку многу, или и на некој друг му паѓа интернет на секои 15минути!:nerv:

Добро само мене ме сакаат толку многу, или и на некој друг му паѓа интернет на секои 15минути!:nerv:

Па само ти имаш критики негативни спрема нив на темата, како сакаш да те сакаат :) :baeh:
Кај мене од кога го имам нетот од УАН(он нет), а го имам скоро 2 години дали 5-6 пати ми има паднато, ама пак ќе си го кренам, не е проблем:)

И јас го имав тој проблем, се јавив дојде екипа ми кажаја да идем да го сменим рутерот со нов. Од плав во црн. Нови делеле јас незнаев.

^Ок, изгледа областа ми е проблематична зашто понекогаш им се дешава и со саати да нема(ова последно им се деси пред месец дена негде). Фала, како и да е.

Како сте задоволни со брзината и стабилноста на нетот на One? :)

Како сте задоволни со брзината и стабилноста на нетот на One? :)
Да! Од 2007 па до сега сум на оне (бивши он.нет), и се има покажано супер. Едно време, околу недела дена имав проблеми со брзината, па пријавив и веќе утредента беше средено, т-хоме правеле проблем на линијата. Воглавно многу задоволен. :)

Znae li nikoj DNS za aktivacija na internet na SAMSUNG E570? pisete pls oti ovie od one pojma nemaat :(

Znae li nikoj DNS za aktivacija na internet na SAMSUNG E570? pisete pls oti ovie od one pojma nemaat :(

Ако ти треба DNS можеш да го користиш кој сакаш DNS сервер, OpenDNS (208.67.222.222), GoogleDNS (8.8.8.8), па и DNS-ите на сите домашни оператори.

Може интернетов на ONE, да се склучи договор после 20 GB автоматски да ти намалат брзина ? А не да се доплаќа под 100 ден за нареден GB

Е тоа е лошо, оти секој нареден GB му е 100 денари, мислам со која логика е сето тоа, можеш така да направиш преголема сметка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom