A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
Гледам сега кај макс адсл со нов склучен договор даваат рутер. Дали и во Оне со нов склучен договор има рутер или само модем?

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Една голема пофалба за ОНЕ што толку брзо ми го средија проблемот. Веќе цел месец интернетот ми беше 3мб/с и се спушташе надоле, а го имам најголемиот пакет за интернет со кој треба да имам 8мб/с. Вчера околу 11 вечерта се јавив во техничка и пријавив, и сабајле околу 9 ми се јавија и ми кажаа дека проблемот е решен, тие од т-хоме нешто правеле проблем но сега е средено и после рестартирање на модемот интернетот ќе си се врати во нормала со брзината... Го рестартирав модемот, и одма добив нова брзина, помеѓу 6.5/7 мб/с.. Едно големо браво за ОНЕ, а сите што имате проблем со брзините ѕвонете во техничка, се надевам дека ќе го средат и вашиот проблем... :)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Дали тие што се на Соло 3/Соло 10 вчеравечер и сабајлево имаа интернет?
Јас немав, а не знам зошто, сите сијалички на модемот светат, одеднаш снема нет и веќе не дојде :(

M

mar30

Гостин
One ne go resetiraat limitot na potrosen internet navremeno.
sega e 01.08 - 00:45 a na mojot on.net account potroseniot soobrakaj se dodava na predhodniot mesec,totalno neprofesionalno od nivna strana sega cekam samo da pomine dogovorot i najverojatno ke zemam nekoj paket od T-home.One ednostavno ne se profesionalni isto taka i tehnickata sluzba e losa, mene konkretno mi se desilo dvapati edno po drugo da mi spustat slusalka bidejki neznaat da objasnat okolu 'besplatnoto' listanje na 0.facebook.com

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
Му ресетираше некому на нов месец на он нет? Мене уште ми седат за овој месец... незнам што да правам!???

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
Кај мене дур сеа се рестартираше, после 2ипол саати поминати.
Да да и кај мене... пред 30 секунди :D... тотално непрофесионално... и сега некого ќе го закачат 100 денари за некој 2 МБ надминато... а тоа што ресетираа у 2 ипол саат нема веза...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.181
Да да и кај мене... пред 30 секунди :D... тотално непрофесионално... и сега некого ќе го закачат 100 денари за некој 2 МБ надминато... а тоа што ресетираа у 2 ипол саат нема веза...
Незнам за вас, ама ја имав уште 3 гб неискористен нет :)
Во тој поглед немам мака, ама што е тотално непрофи од нивна страна тоа е друг муабет.

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Ај ако сака некој нека отвори на secure.on.net.mk и нека проба да се логира за да провери состојба. Пробав 10 пати неќе, ми пишува погрешна лозинка. 100% сум сигурен дека е истата лозинка, со таа и имам моментално интернет. Фала :)

Член од
27 март 2009
Мислења
180
Поени од реакции
4
И кај мене несакаше да ме логира, изгледа сите сме го имале истиот проблем, ама сега е ок. :)

Член од
30 октомври 2009
Мислења
363
Поени од реакции
261
Во последно време конекцијата сама ми се исклучува на секунда,две и ми излегува едно мало прозорче и пишува "Link failed.Reconnecting..." и само се реконектира.Дали имал некој ваков проблем, и дали знае некој дали е до Оне или јас имам проблем нешто со копјутерот??

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
овие го даваат сеуште пакетот со безжичниот интенет и фиксна линија?

на оне.мк го имасе али го тргнале сега од сајтот

Kajgana Shop

На врв Bottom