Чаре друго без да платиш пенали тешка работа.Али PetarKH јас до истекот на договорот имам уште 218 дена ако чекам да дојде до 15 ден ехехеееееееее има да се изначекам за да променам компанијата некое друго решение
Чаре друго без да платиш пенали тешка работа.Али PetarKH јас до истекот на договорот имам уште 218 дена ако чекам да дојде до 15 ден ехехеееееееее има да се изначекам за да променам компанијата некое друго решение
Јави се на 181.zdravo
imam interent od ONE i sega kupiv ruter linksis i ne mozam da gi povrzam se napraviv samo nem mozam od mojot kompjuter da se konektiram na net za da imam net na kompjuterot a i so wi fi nemam net ne mozam da otvaram stranici vo sto e problemot kako moze da go resam
pozdrav Vi blagodaram
a zosto sto treba tamu da kazam ili oni se ke mi kazatЈави се на 181.
24 часовна поддршка центар за грижа за корисници на one.a zosto sto treba tamu da kazam ili oni se ke mi kazat
Па неможе да се каже дали е замена или повторно пробуваат нешто да не изпоз***ат. Не кажуваат ни брзина ни дали може да иде у пакет со мобилна или тв. Се некако округло па на ќуше. Немаат стаено брзина на ниеден интернет пакет.Денес Oне пуштја нов пакет XL 1899,00 денари вклучени 500 GB и 100 денари разговор замена за Дуо ехтремот барем така велат во Оне ,а и постојниве пакети го зголемија лимитот http://one.mk/default.aspx?SectionID=923
Еве споредба.
ДУО Ексрим Новиот XL
10Мбит Непознато ????
Неоганичен трафик 500 ГБ
Беслатни сите јавувања кон 51ххххх (Онтел) Нема
Вклучени 300 мин кон телеком 100мин (вкупно за сите мрежи)
100 денари, не минутиПа неможе да се каже дали е замена или повторно пробуваат нешто да не изпоз***ат. Не кажуваат ни брзина ни дали може да иде у пакет со мобилна или тв. Се некако округло па на ќуше. Немаат стаено брзина на ниеден интернет пакет.
И сега замена било, жими мајкаКод:Еве споредба. ДУО Ексрим Новиот XL 10Мбит Непознато ???? Неоганичен трафик 500 ГБ Беслатни сите јавувања кон 51ххххх (Онтел) Нема Вклучени 300 мин кон телеком [COLOR="Red"]100мин[/COLOR] (вкупно за сите мрежи)
И кај мене е десет а од каде сега ова дека пакетите со 10ГБ ќе станат 20 од каде оваа информација дали може некој да ми каже ? И зошто кај некои сеуште е 10ГБ (како кај мене на пример) ?
А што е сега финтава со ова тие што имаме 10GB ќе добиеме сега 20GB нема да добиеме дали ќе го направат постабилен нетот нема да гонаправат не можам да ги сватам баш