Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Абе што е со замунда деновиве нешто заебава

Не бе супер е, кај мене од пред 1 недела исчезнаа проблемите со симнување, прее симнував игра со 900 - 920 kb/s симнуваше.....

Немам проблеми со симнувањето него проблем е некогаш не ја отвара воопшто:toe:

Фала курцу!!! Тргна од телеком :) Само ја нема таа брзина од 2мб , ама ако и вака е добро:)

Газолижачи некои

Нели цело време сте против Бугарите и се не ви чинат, националисти некои.
А сега барате акаунти на zamunda и ред други. Шо не симнувате од мк. саjтови :pos2:. Упс, заборавив дека ние НИШТО немаме:pos2:.
Кога ке сватите колку сме по скапани и по назад од нив. Уствари тоа е очигледно ама не можете да признаете дека е така. Тоа е "гордоста Македонска" . :pos2:

Нели цело време сте против Бугарите и се не ви чинат, националисти некои.
А сега барате акаунти на zamunda и ред други. Шо не симнувате од мк. саjтови :pos2:. Упс, заборавив дека ние НИШТО немаме:pos2:.
Кога ке сватите колку сме по скапани и по назад од нив. Уствари тоа е очигледно ама не можете да признаете дека е така. Тоа е "гордоста Македонска" . :pos2:

Јадиш РУСКА салата???? ако јадиш, ми шо јадиш руска, шо не си измислиш своја.......... цц ц ц и направи профил само за ова да ни го објасниш? :tapp: ЕБАГО

Леле facepalm... Добар прв пост и ич не отиде оф-топик. Спаска ти ли си?
Иначе кај мене добро работи си направив и нов акаунт пошо на тој стариот го раздадов пасот и не ми сидаа ич па падна рејтингот.

Да без проблем цел ден симнувам нешто. На т-хоум сум ако мења нешто...

Значи кај мене е нешто проблемов, и јас сум на т-хоум си реков да не ја има забрането од таму... ај упм, шо можи да биди :ѕ

Исчисти cookies, history на прелистувачот па пробај...

Ако сакаш некој торент да го симнам па да ти го пратам на меил??? Пиши ми ПП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom