Martin Ramadan
RamDagaDam
- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 19
Абе што е со замунда деновиве нешто заебава
Не бе супер е, кај мене од пред 1 недела исчезнаа проблемите со симнување, прее симнував игра со 900 - 920 kb/s симнуваше.....Абе што е со замунда деновиве нешто заебава
Јадиш РУСКА салата???? ако јадиш, ми шо јадиш руска, шо не си измислиш своја.......... цц ц ц и направи профил само за ова да ни го објасниш?Нели цело време сте против Бугарите и се не ви чинат, националисти некои.
А сега барате акаунти на zamunda и ред други. Шо не симнувате од мк. саjтови :pos2:. Упс, заборавив дека ние НИШТО немаме:pos2:.
Кога ке сватите колку сме по скапани и по назад од нив. Уствари тоа е очигледно ама не можете да признаете дека е така. Тоа е "гордоста Македонска" . :pos2:
Да без проблем цел ден симнувам нешто. На т-хоум сум ако мења нешто...Ви ја отвара замунда денеска?
Значи кај мене е нешто проблемов, и јас сум на т-хоум си реков да не ја има забрането од таму... ај упм, шо можи да биди :ѕДа без проблем цел ден симнувам нешто. На т-хоум сум ако мења нешто...
Не помага ништо, мене два-три дена ме ебава.Исчисти cookies, history на прелистувачот па пробај...
Друже до IP адресите е.Мене не ми ја отвара, зор :nesum:и ја сум на т-хоум.