R
Reve0ke
Гостин
Абе види сеа не тоа толку едноставно има комисија за тоа.Овие две ороспии не добиле моментален отказ!!!!!!!!!!
Абе види сеа не тоа толку едноставно има комисија за тоа.Овие две ороспии не добиле моментален отказ!!!!!!!!!!
Не заебавај, која комисија, какви бакрачи, директорот го има тоа право...ова е класичен пример на изживување врз пациент и срозување на угледот на клиникатаАбе види сеа не тоа толку едноставно има комисија за тоа.
Има дисциплинска комисија.Не заебавај, која комисија, какви бакрачи, директорот го има тоа право...ова е класичен пример на изживување врз пациент и срозување на угледот на клиниката
...за комисиите...комисија се формира само кога се сака работите да се заташкаат
OK до сите светци. Кои никогаш, никогаш не направиле нешто глупо.
Докторката ако има спасено 20 животи, јас лично би замижал пред сликата.
Ама тогаш би ме сфатиле како да ги оправдувам и клада не ми бега
Хипокризија.
Има надлежни, ќе ги казнат. Без лекции за етика и морал и исфорсирана нереална фрустрација кон целата ситуација.
СИТЕ СТЕ АНГЕЛИ!!!
Да...се начукала малата и легнала да се отрезни, ама лекарот не смеел ни по која цена да ја слика или било што, а уште помалку тоа да го објавува јавно, та и курташак да си игра!Eee... стигнавме и до facebook новинарство.
Ако ова е некаква вест, а уште повеќе скандал мене да ме соблечете гол и да ме ставите во позадина.
Се начукала малата и требала да си легне да се отрезни. Big fucking deal.
Истата сцена само во друга просторија и ќе беше сторијава во чек дис аут.
Ама бидејќи станавме А1 Екслузив и Зоки Крема нација, ајде да ги палиме и гасиме и овие и сите останати доктори.
Сигурен си?Се начукала малата и требала да си легне да се отрезни. Big fucking deal.
You missed the point.Eee... стигнавме и до facebook новинарство.
Ако ова е некаква вест, а уште повеќе скандал мене да ме соблечете гол и да ме ставите во позадина.
Се начукала малата и требала да си легне да се отрезни. Big fucking deal.
Ама бидејќи станавме А1 Екслузив и Зоки Крема нација, ајде да ги палиме и гасиме и овие и сите останати доктори.
Одамна се така етикетирани, види ја приказната што ја напишав на првата страна.Глупаво е шо сеа сите доктори ќе бидат етикетирани како неетични, пациентите нема да имаат доверба у нив ради некои вакви глупачи.
Баш така. Ја донеле малата пред смрт и докториве/сестриве рекле: „Ај не ја прегледуваме, нека поцрка малава дур се сликаме“.Сигурен си?
А што ако било нешто посериозно, пред смрт да кажеме? Докторите ли се задолжени за некролози или да спасуваат животи?
Размислуваш како нив, алал ти вера.Баш така. Ја донеле малата пред смрт и докториве/сестриве рекле: „Ај не ја прегледуваме, нека поцрка малава дур се сликаме“.