Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Леле да дојде Силва,ке имаме ебење среден ред,ако не најдобар во историјата на Интер :D

И јас сум загреан за ова, многу го ценам дечкото, плус ќе добиеме креативци во среден ред. Човеков има и преглед на игра и додавање и удар... но сеуште е на почетен контакт работата...

Кој го ебе ...ако сака да си иде , нек си иде ...

Уште колку преводи треба да ви учукам за да ви текне кој е решен Маикон да си оди?

---------------------------цезар-------------
занети-------лусио--------самуел------да се купи нешто
------------------камбијасо-----------------------------------
--------------------------------хамшик------------------------
----------------------снајдер---------------------------------
---ето-------------------------------------пандев-----------
--------------------милито------------------------------------
................................................................................
или балотели на местото од пандев или ето
мајкон нека си оди ако сака
ама проблем е и лев бек
нз некој квалитетен кој моши да се купи
и да....ако замини мајкон ќе ни треба и десен бек...за нети 36 ги има а сантон и млад е а и има мн проблеми со повредите

И јас сум загреан за ова, многу го ценам дечкото, плус ќе добиеме креативци во среден ред. Човеков има и преглед на игра и додавање и удар... но сеуште е на почетен контакт работата...

Уште колку преводи треба да ви учукам за да ви текне кој е решен Маикон да си оди?

Пер , на ФИ форумиве мрчат дека менаџерот и Маикон праеле срања , т.д =))

Иначе , Welcome RAFA !!!

Ако го земе Силва и Маскерано ..... Ке има јак напаѓачки фудбал со оглед на тоа шо Камби и Маскерано ке ја држат средината јако !!!

Ке те замолам да не ги споредуеш Варгас и Маикон .....

Ако некој (можда) може да го замени Маикон ....тоа би бил Дани Алвеш .... А пошо нема да го добиеме него , ке пушиме кур ....

Кој го ебе ...ако сака да си иде , нек си иде ...

Јас ке те замолам тебе да не плачеш по Мајкон,ме разочара мене дефинитивно !!

Нека си оди кој го ебе,не праам споредби Мајкон-Варгас,ама ако си оди Мајкон,а си оди и се земе Варгас,Занети се префрла на местото на Мајкон,а Варгас на Занети и крај на прича.Ова е само мое мислење,се надевам и знам дека ке се доведе адеквантно засилување на местото на МајкоЊ...

--- надополнето ---

И мене ми праи мерак брат,одличен фудбалер е мајке ми,дриблинг,шут,преглед на игра и очи на грб...што да сакаме повеке ?? :D

П.С остај го Деко,не разбира некој работи :)

Каков Варгас, Занети лево, десно Сантон или Ван Дер Вил, ептен ми се допадна на пријателскиве на Холандија, според мене солиден играч, иде многу напред како Маикон а и има одлична техника...

Каков Варгас, Занети лево, десно Сантон или Ван Дер Вил, ептен ми се допадна на пријателскиве на Холандија, според мене солиден играч, иде многу напред како Маикон а и има одлична техника...

Заеби брат Ван Дер Вил, не ни иде нас со Низоземци:)..боље се овие што ги иаме сеа....мада ќе загуби Интер многу со заминувањето на Маикон, но шта је ту је. Сигурно нема да спие Морати, а и Бенитез, па да не се земи некој асален играч ова лето. Мислам ако сакат да не се борат за ЕЛ.

^ Загубија и со одењето на Ибра, ти текнува, пола форум добро памтам и ги отпиша од борбата за Скудетото, за ЛШ па да не зборам, уште у групи требаше да паднат ...
Ако дадат 35, слободно, отворен му е патот, за бек тоа е премногу, односно, понуда која не може да се одбие и тоа е тоа. Со тие пари, и ќе се донесе квалитетен бек, и ке има за уште засилувања уз веќе испланираниот буџет.
А со холанѓани дека не им идело, доволно е да се спомене Снајдер. :)

^ Загубија и со одењето на Ибра, ти текнува, пола форум добро памтам и ги отпиша од борбата за Скудетото, за ЛШ па да не зборам, уште у групи требаше да паднат ...
Ако дадат 35, слободно, отворен му е патот, за бек тоа е премногу, односно, понуда која не може да се одбие и тоа е тоа. Со тие пари, и ќе се донесе квалитетен бек, и ке има за уште засилувања уз веќе испланираниот буџет.
Абе добро сеа им се погоди тоа со Ибра и со трампата со Ето, додуша поеќе му се погоди купувањето на Милито отколку Ето, но битно не се осети заминувањето на Ибра, се надевам дека нема ни ова заминување на Милито да се осети многу, но тоа допрва ќе видиме. За 35мил. незнам дали ќе дадат, 30 може, али на мене не ми менува многу многу цената, Морати ако сака да купи играч ќе купи и со 15 милиони земени од Маикон, а и со 35 милиони, но ете коа има овци за стрижење зошто па да не се искористи повеќе коа се можи :)

А за Холанѓаните забораив искрено на Снајди, ама добро го памтам Ван Дер Мејде :):)....додуша ко ќе видиш па и добри биле, глеам Денис Беркамп на 52 натпревари во Интер има 11 гола...успешно поминал :):)

Лоши споредби даваш, факт беше дека играта на Интер и Интер зависеше од Ибрахимович НО И МАИКОН, они двајца кога не играа Интер немаа идеја, него муабетот ми беше, Кога си замина Ибрахимович имаа опција да купат некој како него што знае да реши утакмица или да направат тим кој нема да зависи од еден играч. Се одлучија за подобрата опција и направија тим кој нема да зависи од поединец... Значи Маикон не е незаменлив, ќе дојде друг бек ама нема да биде како него, Интер ќе бидат послаби на таа страна тоа факт, дај боже да грешам и да ме поправи Ил Бамбино иако него повеќе го гледам како лев бек...

--- надополнето ---

И за холанѓаниве нема да биде лошо како последна опција Ван дер Варт да го остават...

Глен Џонсон замена, секогаш коа сум го глеал супер играл.

Пер , на ФИ форумиве мрчат дека менаџерот и Маикон праеле срања , т.д =))

Иначе , Welcome RAFA !!!

Ако го земе Силва и Маскерано ..... Ке има јак напаѓачки фудбал со оглед на тоа шо Камби и Маскерано ке ја држат средината јако !!!

Па еве и ние на форумов мрчиме па што :) Ви пишав дека уште кога игравме со Јувентус Бранка изјави дека Маикон е за продажба. Морати подирекно и не можеше, кажа: Перез, братче, дај 35 милиони и твој е!

И сега ние уште тука: Маикон пеееедееееер сака да си идеееее....

Сакал или не сакал, ќе си иде, зошто клубот го продава.

Сега да го пишам истото што го пишував и за Ибра и за Балотели:

1. Никој,
ама баш никој
, не е незаменлив.
2. Ни еден фудбалер на планетава не вреди 35 милиони евра. Тоа се пари со кои се решаваат 3-4 проблеми, глатко.

Сантон десно, што добиваме, што губиме: добиваме техника која Маикон ја нема, губиме на сила која Маикон ја има колку Ауди А4. Добиваме долгорочно, затоа што ако малиот куртули од повредите, еден ден ќе зборуваме за него како за Занети.

Финански, покрај парите од ЛШ и се тоа, добиваме 35 милиони за Маикон + 16 милиони за Мурињо, а до сега потрошивме околу 5 за Рафа, не видов точна бројка. Тоа се пари со кои може да се земат Давид Силва, Хавиер Маскерано, и уште Морати да купи еден лев бек, and we arе good to go.

На крај, мене не ми пречи да имаме малку ослабена одбрана за ѕверска средина каква што не сме имале одамна. Се си има плусеви и минуси. Без Маикон, со Давид Силва, Маскерано и рецимо Варгас, и Сантон десно... размислете дали сме послаби.

И не заебавајте со коментари од типот: Сакам да дојдат Давид Силва, Маскерано и Варгас и Маикон да остане... :)

Јас викам ни Маскерано, ни Силва ни Трајко ни Петко. ХАМШИК!!!!! Ах колку губиме ако не го земиме Хамшик луѓе, не сте свесни. Тој, Камби, и Снајдер средина, е тоа е ебење. Е сеа не се противам и Силва да го замиме :)
За одбраната немаме проблем. Вака е добра, ако замини Мајкон, ќе земиме некој друг со парите од него, и плус ќе ни останат.
аут: Мајкон + овие другиве што се за идење, ги знаеме.
ин: Варгас/Коларов , Хамшик и евентуално Силва. И не да сме на коњ, а бре на спејсшатл сме!

Цезар
Занети/Сантон....Лусио....Самуел...Варгас/Кољароф
Камбијасо.............Хамшик(овај овде
го ставам ама че игра низ цел терен :) )
Ето.........Снајдер.........Силва
Милито

Ах...

Сантон десно, што добиваме, што губиме: добиваме техника која Маикон ја нема, губиме на сила која Маикон ја има колку Ауди А4. Добиваме долгорочно, затоа што ако малиот куртули од повредите, еден ден ќе зборуваме за него како за Занети.

Финански, покрај парите од ЛШ и се тоа, добиваме 35 милиони за Маикон + 16 милиони за Мурињо, а до сега потрошивме околу 5 за Рафа, не видов точна бројка. Тоа се пари со кои може да се земат Давид Силва, Хавиер Маскерано, и уште Морати да купи еден лев бек, and we arе good to go.

На крај, мене не ми пречи да имаме малку ослабена одбрана за ѕверска средина каква што не сме имале одамна. Се си има плусеви и минуси. Без Маикон, со Давид Силва, Маскерано и рецимо Варгас, и Сантон десно... размислете дали сме послаби.

И не заебавајте со коментари од типот: Сакам да дојдат Давид Силва, Маскерано и Варгас и Маикон да остане... :)
Варгас лево и Сантон десно.А Занети каде?Стар е и би требало да биде резерва ама не верувам дека Бенитез би го benchнал,не само што нема да биде резерва,исто така ќе ги игра сите натпревари до крај XD
Едит:Но може се задоволил од играње после освојувањето на ЛШ и ќе му даде шанса на Сантон да игра...XD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom