Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Панчев има ЛШ, ама нема освоено трофеј во Серија А.

Хаус не кажа конкретно кој трофеј, туку кажа „И Пандев стана прв Македонец кој освоил пехар у некое најквалитетно првенство.“, не би рекол дека ЛШ е меѓу неквалитетните првенства :)

Абе , а шо праиме со Пане наш ....шо јазикот му беше паднат денес до гуша после 15мин игра ? :)

Хаус не кажа конкретно кој трофеј, туку кажа „И Пандев стана прв Македонец кој освоил пехар у некое најквалитетно првенство.“, не би рекол дека ЛШ е меѓу неквалитетните првенства :)
Да али алудираше на национално првенство, бар претпоставувам дека на тоа мислел ...

Нејсе тоа, да се надоврзам на муабетот од погоре за Милито, т.е. да го додадам и следниов податок, првата освоена титула сезонава, Купот, беше по победата над Рома со 1-0, единствениот погодок го постигна Диего, вчера, Интер ја заверија титулата со Сиена, резултат 1-0, повотрно единствениот погодок на тој меч беше постигнат од Милито ...

--- надополнето ---

Абе , а шо праиме со Пане наш ....шо јазикот му беше паднат денес до гуша после 15мин игра ? :)
Не зезај, си изигра на ниво човекот, тацна му даде на Милито, одлично трансформираше игра од одбрана во напад, само една грешка направи, кога погреши пас на своја половина ...

Како и да е, мене Балотели ме импресионираше у овој дуел, изигра за тимот, со нула себичност, 3 тацни даде, 2 за Милито, една за Маикон во второ плус имаше полумаказа кога погоди пречка, малце фалеше да го постигне голот на сезоната за Интер, вака истиот му се препишува на Дејо Полустадионович против Џенова.
Бало ја покажа класата која ја поседува, и со огромна радост ја примив веста од Морати во која тој потврди дека Балотели ке остане тука и наредна сезона. По овој меч денес дефинитивно овој играч го гледам за нов лидер и играч број 1 на оваа екипа за година - две, нормално, условот е да остане во истата. :)

Доста беше славење за денес, мора да се сочува енергија и за наредната сабота :)

Скудетово ми е посебно драго поради неверојатниот број на хејтери, повеќето симпатизери на триото ZERO TITULI.
Им благодарам што ја надополнија до бескрај мојата среќа :pehar:

Ако мисли Балотели да остане,нека го отпушти дебелиот агент.:kafe:

Се извинувам за :oftopic:ама стварно преку К*р ми има ова дојдено за панчев (од новинари до деца кој не знат ништо уназад барем 18 години)

Прв? А Дарко Панчев? :)
Нека им се честито титулите на играчите на Интер, си ги заслужија!

значи Syn Убаво ти кажа дека тој твојот освоил Куп на европски шапиони а не итаљанска лига туку за друго ми беше муабетот

ЗОШТО ГО ЗАБОРАВАТЕ СИТЕ ?
ИЛИЈА НАЈДОВСКИ
И тој исто време го освоеи купот на КЕШ и тојота купот заедно со вашиот ценет панчев :salut:

Се извинувам за :oftopic:ама стварно преку К*р ми има ова дојдено за панчев (од новинари до деца кој не знат ништо уназад барем 18 години)

значи Syn Убаво ти кажа дека тој твојот освоил Куп на европски шапиони а не итаљанска лига туку за друго ми беше муабетот

ЗОШТО ГО ЗАБОРАВАТЕ СИТЕ ?
ИЛИЈА НАЈДОВСКИ
И тој исто време го освоеи купот на КЕШ и тојота купот заедно со вашиот ценет панчев :salut:

:bravo:

Гочето синоќа ја частела цела 19ка во Струмица...

--- надополнето ---

Нејсе тоа, да се надоврзам на муабетот од погоре за Милито, т.е. да го додадам и следниов податок, првата освоена титула сезонава, Купот, беше по победата над Рома со 1-0, единствениот погодок го постигна Диего, вчера, Интер ја заверија титулата со Сиена, резултат 1-0, повотрно единствениот погодок на тој меч беше постигнат од Милито ..

Син пак оценуваш играч врз основа на еден(последниот) меч? А да дадеше Милито гол од една од 1000% шанси против Рома сега ќе имавме 5 бода предност, и ќе имавме фора на уште еден пораз и нерешено ќе ни вршеше работа при ист број на бодови...

Честита титула!!! Најинтересната сезона во Серија А последниве години, на крај само детали одлучија, како и да е кој и да беше шампион ќе беше повеќе од заслужено. :)
Но едно мора да се согласиме дека оваа сезона ќе остане за паметење како сезона со најголем број на судиски грешки, не само во Италија, туку и во цела Европа.

Син пак оценуваш играч врз основа на еден(последниот) меч? А да дадеше Милито гол од една од 1000% шанси против Рома сега ќе имавме 5 бода предност, и ќе имавме фора на уште еден пораз и нерешено ќе ни вршеше работа при ист број на бодови...
Не оценувам, кажувам факт, даде 1 гол доволен за титулата во Купот, даде 1 гол со кој се завери титулата во Серија А. Ја вчера на полувреме го искритикував, али реков, ако од некој очекувам гол во второ, тоа е од Милито. За Рома, шутираше со лева, а деснак е, мене повеќе ми е криво за зицерот што го промаши против Фиорентина во прво, потоа и гол примија ...
Факт е дека сезонава за Серија А Милито е најдобриот играч на Интер, убедливо најдобриот.

Известување за маиците

Интервју со Морати

Морати е во право, на чекор сме од нешто неповторливо, во сабота играме финале на Европа со кое на Италија ќе и го спасуваме газето, а цела италија и шпанија ги преполнуваат весниците со тоа како Мурињо ќе си замине.
Всушност, тоа е смешна ситуација во италија, и посебно во Интер, секогаш да мораш да се бориш и никогаш да немаш максимум задоволство затоа што секогаш има некој кој се обидува да не ти го дозволи тоа,

Не оценувам, кажувам факт, даде 1 гол доволен за титулата во Купот, даде 1 гол со кој се завери титулата во Серија А. Ја вчера на полувреме го искритикував, али реков, ако од некој очекувам гол во второ, тоа е од Милито. За Рома, шутираше со лева, а деснак е, мене повеќе ми е криво за зицерот што го промаши против Фиорентина во прво, потоа и гол примија ...
Факт е дека сезонава за Серија А Милито е најдобриот играч на Интер, убедливо најдобриот.

Море цар е, со еден потег ја реши цела Рома, против 4ца еи, ги измрда и пукна перфектен шут.
Штета на Pro Soccer што не го праат толку јак. : )

Море цар е, со еден потег ја реши цела Рома, против 4ца еи, ги измрда и пукна перфектен шут.
Штета на Pro Soccer што не го праат толку јак. : )

На фифата ѕвер е само со него перкам голчиња:smir:

Иначе немам многу за коментар, ја освоивме титулата за која едно време страувавме дека Милан ќе ни ја ''украде'' ....сега треба да се сконцентрираме за Мадрид и друго ништо важно не е ни Мур ни трансфер сезона ни Морати....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom