Панчев има ЛШ, ама нема освоено трофеј во Серија А.
Хаус не кажа конкретно кој трофеј, туку кажа „И Пандев стана прв Македонец кој освоил пехар у некое најквалитетно првенство.“, не би рекол дека ЛШ е меѓу неквалитетните првенства

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Панчев има ЛШ, ама нема освоено трофеј во Серија А.
Да али алудираше на национално првенство, бар претпоставувам дека на тоа мислел ...Хаус не кажа конкретно кој трофеј, туку кажа „И Пандев стана прв Македонец кој освоил пехар у некое најквалитетно првенство.“, не би рекол дека ЛШ е меѓу неквалитетните првенства![]()
Не зезај, си изигра на ниво човекот, тацна му даде на Милито, одлично трансформираше игра од одбрана во напад, само една грешка направи, кога погреши пас на своја половина ...Абе , а шо праиме со Пане наш ....шо јазикот му беше паднат денес до гуша после 15мин игра ?![]()
Прв? А Дарко Панчев?
Нека им се честито титулите на играчите на Интер, си ги заслужија!
Се извинувам заftopic:ама стварно преку К*р ми има ова дојдено за панчев (од новинари до деца кој не знат ништо уназад барем 18 години)
значи Syn Убаво ти кажа дека тој твојот освоил Куп на европски шапиони а не итаљанска лига туку за друго ми беше муабетот
ЗОШТО ГО ЗАБОРАВАТЕ СИТЕ ?
ИЛИЈА НАЈДОВСКИ
И тој исто време го освоеи купот на КЕШ и тојота купот заедно со вашиот ценет панчев :salut:
Нејсе тоа, да се надоврзам на муабетот од погоре за Милито, т.е. да го додадам и следниов податок, првата освоена титула сезонава, Купот, беше по победата над Рома со 1-0, единствениот погодок го постигна Диего, вчера, Интер ја заверија титулата со Сиена, резултат 1-0, повотрно единствениот погодок на тој меч беше постигнат од Милито ..
Не оценувам, кажувам факт, даде 1 гол доволен за титулата во Купот, даде 1 гол со кој се завери титулата во Серија А. Ја вчера на полувреме го искритикував, али реков, ако од некој очекувам гол во второ, тоа е од Милито. За Рома, шутираше со лева, а деснак е, мене повеќе ми е криво за зицерот што го промаши против Фиорентина во прво, потоа и гол примија ...Син пак оценуваш играч врз основа на еден(последниот) меч? А да дадеше Милито гол од една од 1000% шанси против Рома сега ќе имавме 5 бода предност, и ќе имавме фора на уште еден пораз и нерешено ќе ни вршеше работа при ист број на бодови...
Всушност, тоа е смешна ситуација во италија, и посебно во Интер, секогаш да мораш да се бориш и никогаш да немаш максимум задоволство затоа што секогаш има некој кој се обидува да не ти го дозволи тоа,
Не оценувам, кажувам факт, даде 1 гол доволен за титулата во Купот, даде 1 гол со кој се завери титулата во Серија А. Ја вчера на полувреме го искритикував, али реков, ако од некој очекувам гол во второ, тоа е од Милито. За Рома, шутираше со лева, а деснак е, мене повеќе ми е криво за зицерот што го промаши против Фиорентина во прво, потоа и гол примија ...
Факт е дека сезонава за Серија А Милито е најдобриот играч на Интер, убедливо најдобриот.
Море цар е, со еден потег ја реши цела Рома, против 4ца еи, ги измрда и пукна перфектен шут.
Штета на Pro Soccer што не го праат толку јак. : )