Ти, ова, сериозно?Ae sakate da se sobereme za so Juve?
Zasto da ne,ke se smeemeТи, ова, сериозно?
Нема коментирано никогаш Италјански фудбал, го отапе за Занети дека играл повеќе во средина изгледа незнаеше дека игра на таа позиција подолго време... али ипак има добар глас...Leeeelee ama e mrtov komentatorov
Можеби и така се поклопија во право си донекаде..ама барем увиде дека мота како да има поголема слобода кога не игра снајдер а вака со снајди мота подефанзивен е и како да не дава максимум...nwm секако со снајди поофанзивни сме и најдобриот играч ни е..Нема везе, само се поклопија така работите, иначе и со Снајдер во тим тој знаел да пружи супер партии, Милан првата, Рубин Казан, Челзи, вториот дел против Болоња и тн и тн, не ми текнува на некои други мечеви каде заедно со Снајди бил супер, нејсе тоа, на Мота му фали само континутет без повреди, тие го кочат најмногу иначе во моментов може е еден од ретките кои ја има истемпирано формата на највисоко можно ниво, тука е и Снајди.
Него добро за тимот е што и Ето почна да влегува во гол серија. :wink:
decko da ne go mrazis i inter sea so 8 defanzivci ja pocna mou utakmicava. Cestito plasman u finale, se nadevam deka ke igrate so Roma tamu, ne za drugo da ostane 7 mesto za evropa ligaколку сум ги замразил сега фиорентина тоа чудо едно па што фудбал е ова и дома да се браниш целото време и да игарш на нерешено и да не напаќаш