За која позиција збориме? За таа на Кака и ВанДерВаарт? Или за таа на Лас, Чаби и Мамаду?Имаа недопирлив ѕвер на таа позиција во Гранеро. :tv:
За која позиција збориме? За таа на Кака и ВанДерВаарт? Или за таа на Лас, Чаби и Мамаду?Имаа недопирлив ѕвер на таа позиција во Гранеро. :tv:
A кај игра Снајди ? Или Снајди е статик, не е универзалец кој може да мења 2 до 3 позиции на терен.За која позиција збориме? За таа на Кака и ВанДерВаарт? Или за таа на Лас, Чаби и Мамаду?
Дечкото мислеше на таа позиција која ве доведе да испаднете од еден АЛКОРКОН во купот на Шпанија и Лион во л.ш. на потрошени преку 300 милиони евра на "јаките" играчи шо ги спомињаш погоре.Ај сеа поздрав и прекинете да умарате...За која позиција збориме? За таа на Кака и ВанДерВаарт? Или за таа на Лас, Чаби и Мамаду?
Точно е.Интер - Болоња, најава
Во најавава пишува дека Маикон и Лусио се суспендирани, јас не забележав или сум заборавил... точно е или да преправам?
Само комбиниран да нема :pos2:Момци утре тешко дека ке ја пренесуваат Интер, скоро сите бараат да се пренесува Бари-Рома, така да незнам![]()
абе едно време збореа дека и ќе освојат Скудето...... така да.... само некаЧитам во Фан Клуб Јувентус,,,,собираат докази да не пратат во Серија Б,,,, :hehehe: со срека момци![]()
Ова е од фан клуб Јуве :pos2:Му рекол да се најдат за ги исфлрат Јуве,Морати е крив !! Ах тој Морати хаахАдвокатот на Моџи изјави дека Јувентус уште сега треба да си ги бара назад титулите. исто така рече дека на оваа управа само навивачите можат да ја натераат да го направи тоа ... за жал ... сепак и тие се едни од соучесниците во Фарсополи и тргањето на Моџи од калчото ... тие ги продадоа скудетата , па тешко дека ќе ги бараат назад сега ...
Иначе потврден е дел од разговорот помеѓу Морати и Бергамо :
Морати -«Senta, ci tenevo a incontrarla»
Бергамо - «Anche io ci tenevo per farle una confidenza».
Значи Морати му вика дека треба да се најдат , а Бергамо му одговара дека и тој мисли дека треба да се најдат за да се здобијат со доверба ...
А Морати призна дека му телефонирал на Бергамо , но рече дека сакал само да се осигура дека се ќе биде коректно , не направил ништо лошо
:tv:
каде бараат?Момци утре тешко дека ке ја пренесуваат Интер, скоро сите бараат да се пренесува Бари-Рома, така да незнам![]()
Другар до сеа сите ми спонаа дека им било досадно више само Интер да го пренесеуваат на Телма