Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јуни 2008
Мислења
460
Поени од реакции
27
Eagle Eye.
Акција / Трилер
На моменти има малку претеризам ама се на се солидно филмче.

8/10 од мене.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Max Payne... тапа филм, не ми се свиѓаше ич.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Catch me if you can

Филмов не ни планирав да го гледам,имав прозорче со 20 минути празно време,па решив да го погледам малку.
Но,режијата е маестрална,и го гледам веќе 3 или 4 пат,и пак го изгледав цел
Дефинитивно оценка 9/10.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Преслатко филмче :pipi:
Кај го најде?
Како ретко кој филм од тој жанр годинава... многу добри критики доби, а јас никако да го најдам за да го изгледам. Џуно-лајќиш тип на филм демек бил.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Кај го најде?
Како ретко кој филм од тој жанр годинава... многу добри критики доби, а јас никако да го најдам за да го изгледам. Џуно-лајќиш тип на филм демек бил.
Од видеотека го земав, со одлична снимка, инаку да, како Џуно е, независен филм, се шушка дека можеби ќе добие номинација на Оскар :pipi:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Reservoir Dogs (1992)

Со Болиглава го гледавме на HD.
Ремек дело! Едно по друго деновиве уживав во вакви филмови. Од Тарантино ми останаа уште Grindhouse и Dead Proof, но кај и да е и нив ќе ги изгледам.

Приказната на моменти, оние флеш бек ми наликуваа на The Usual Suspects, се сетив на тој филм на моменти. Крвопролевање и трилерај до крај.:)
Сега сфаќам James Wan од каде му текнало да направи таков пресврт на првиот дел од Saw.
Исти мотив, исто лежење во крв. Улични песови ми влегува во листата на ол тајм фејврит. Кастингот феноменален.
10/10

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom