Дали ви се допаѓаат новите кожни панталони?

• Креатор на темата Креатор на темата NonaBT
  • Време на започнување Време на започнување
Добри се,а и убаво стојат,нормално зависи со шо ги комбинираш.
Инаку појќе се за навечер овие да ги носиш,отколку преку ден.
Не би се осмелила да ги купам се додека не добијам комплетна дозвола и гаранција дека нема да бидат фрлени низ тераса или искинати уште истиот ден.

Кожни? Од кај па сега овие кожни? Најлонки од 500 денари се, не се кожни :)

Многу се секси ама не дај Боже да клекнеш.

Далеку од кожни. иначе такви панталони има одамна, пример 2004 имав деовјка металка имаше такви панталони , кожни кои не беа баш тесни толку, и латекс купени од секс-шоп. Знам девојки кои имат стил носат таква гардероба пред 5-6 години.
Е сега се у мода. И сега сите носат. И сега сите изгледаат панкерски-металски.
Јебем ти моду.

ја најискрено не би ги носела ... изгледа имам фобија од тесна облека =)

иако како шо спомна некој со некоја подолга маичка и високи штикли се одлична комбинација .. и баш изгледа модерно и интересно :smir:

Сакав само да прашам дали ви се свиѓаат новите кожни панталони кои се моментално во мода и кои ги имаат повеќето од девојкте ?

Јас имам такви и кога ги носам не се чувствивам добро па ....

Многу ни се „свиѓаат“...„кожните“ пантолони како стојат на девојките, посебно ако се на право место и во права комбинација. Иако мислам дека многу се слични на овие што ги носат машките пливачи:
michael-phelps.2.jpg

image1xl.jpg

Shiny_Black_Leather_Like_Leggings_Tight_Pants.jpg

повеќе или помалце... хеланки

или машко пливачко одело :)... кој од кого ги украл? :smir::wink:

можам да замислам како поти газо во ова!!
А ако прднеш, нема гасот каде да ои па седи внатре ко меур дур не ги свлечиш

можам да замислам како поти газо во ова!!
А ако прднеш, нема гасот каде да ои па седи внатре ко меур дур не ги свлечиш

Се поклопува со забраната за пушење... заостанати гасови...потенцијална опасност од експлозија...

Извини ама има некои шо знаат да се облекуваат асално, а има и некои шо се разголуваат само да се покажат шо имаат на нив.
А ако секоја женска облека ти е курвинска, браво дечко ФЕНОМЕН СИ.:smir:

Висока штикла не симболизира сех? тесни фармерки? минич? шминка? танга? итн....

п.с. не случајно се вика дека девојката ќе видиш дали е убава или дали ја сакаш кога ќе се разбуди насабајле без шминка :helou: е тогаш се гледа природното, а вака сакате да го заведете намашкиот пол и да го запалите као кученце со вашит секси облеки.

п.с. не случајно се вика дека девојката ќе видиш дали е убава или дали ја сакаш кога ќе се разбуди насабајле без шминка :helou: е тогаш се гледа природното, а вака сакате да го заведете намашкиот пол и да го запалите као кученце со вашит секси облеки.

И ти да беше женско ќе носеше штики и ќе се шминкаше, ај кажи сеа дали на фустан одговараат патики ?! Немаш поима колку смешно изгледа тоа. И ај ако не да се облекуваме како раперите со широки фармерки па така нема да ТЕ симболизира на секс :wink: Пред да напишеш нешто изброј до 10 и назад па напиши. :helou:

За болдот: :pos::pos::pos:
Човече разбери се е до комбинацијата,не до парчето облека.
Од каде пак ти би познал дека јас носам танга (освен ако не носам бели панталони и црна танга?)
Шо им фали на пример на овие,ако знаеш добро да ги комбинираш?
Ти си само за в манастир со тој став.
Панталониве не се воопшто курвински,освен ако не ги комбинираш,како што кажа rossonerka,со црвен минич и маичка со деклоте.
Само кој да сфати е работава.

И ти да беше женско ќе носеше штики и ќе се шминкаше, ај кажи сеа дали на фустан одговараат патики ?! Немаш поима колку смешно изгледа тоа. И ај ако не да се облекуваме како раперите со широки фармерки па така нема да ТЕ симболизира на секс :wink: Пред да напишеш нешто изброј до 10 и назад па напиши. :helou:

Види со овие хеланки јас мислам дека на машко нема да има потреба од кондом као што се растегливи ќе може слободно да пенетрира и без девојката да се соблече.

Види со овие хеланки јас мислам дека на машко нема да има потреба од кондом као што се растегливи ќе може слободно да пенетрира и без девојката да се соблече.
Не го избегнувај она што го кажав, или немаш коментар на тоа?
Аххх деца деца ...

Не го избегнувај она што го кажав, или немаш коментар на тоа?
Аххх деца деца ...

Имам коментар нормално дека на фустан не одат патики но муабетот беше дека не изгледале курвински и јас на тоа се надоврзав а што од гардеробата што ја носат девојките не изгледа провокативно и курвински. Значи каков впечаток ќе оставиш кај машкото со тие панталони вие се тешите дека не биле курвински а умирате од желба да носите такви. Јас немам ништо против тоа што сакате носете само ме иритира што сакате да седите на две столици.

п.с. не сум дете :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom