mislam deka ne se zabraneti, bidejki ne ispustaat cad, kolku sto znam jasme interesira dali elektronskite cigari se zabraneti da se pushat vo lokalive.
Ова е слободен избор ?? поглуп одговор немам прочитано до сегаova ме испровоцира, како немаат слободен избор сите имаат слободен избор, тебе никој не ти брани да пушиш пуши слободно и во кафулињата само ако те фатат ке си платиш казна, значи ти имаш слободен избор...
А последиците од тој избор ги сносиш самата...
Ова е исто како ТЕБЕ НЕПУШАЧ ДА ТЕ ТЕРААТ ДА ПУШИШ ИЛИ ДА ПЛАТИШ КАЗНА ЗОШТО НЕ ПУШИШova ме испровоцира, како немаат слободен избор сите имаат слободен избор, тебе никој не ти брани да пушиш пуши слободно и во кафулињата само ако те фатат ке си платиш казна, значи ти имаш слободен избор...
А последиците од тој избор ги сносиш самата...
Затоа што ЈАС ТАКА САКАМ, А НЕ ДЕКА МИ НАРЕДИЛ пwемиеwoт.Кажи ми зошто се откажа од цигарите?
непушачите да одговорат дали знаат колку лица во Македонија годишно заболуваат од рак на бели дробови и дали постои можност истиот да се излечи?ili pak e isto kako da kazes deka ne e izopaceno da dozivuvas psihicko zadovolstvo so smukanje smrdea.toa ic ne e perverzno taka?
За да не биде крив Бог ќе си организираат референдумче...затоа ги гласааНеееееееееееееееееееееееее! Зарем!
Не, не и не!
Бог нема да дозволи!
као што гледам испуштаат дим повеќе од права цигара...е сега димот дал е штетен и дали гуши, не знам пошто ова е за мене нешто ново, како вода на Марсme interesira dali elektronskite cigari se zabraneti da se pushat vo lokalive.
pa toa i jas ti vikam od luge koi imaat seriozno psihicko poremetuvanje nemozes da baras nekakva odgovornost ili oset za posledici.непушачите да одговорат дали знаат колку лица во Македонија годишно заболуваат од рак на бели дробови и дали постои можност истиот да се излечи?
Чекам одговор
За да не биде крив Бог ќе си организираат референдумче...затоа ги гласаа
Биди појасен околу бројкитеpa toa i jas ti vikam od luge koi imaat seriozno psihicko poremetuvanje nemozes da baras nekakva odgovornost ili oset za posledici.
Зборот цигара веќе не постои во македонскиот јазик, а воедно и забранета е продажба наme interesira dali elektronskite cigari se zabraneti da se pushat vo lokalive.
Ако не прекинеш со навреди, ќе те санкционирам на подолг период.ama neznam do koja faza psihicki si.....ali aj eve
bez nikakvav druga konkurencija ubedlivo najgolen predizvikuvac na lung cancer so 90 procenti se cigarite a ostanatite 10 procenti se na zalost pasivnite pusaci koi sega so ovoj zakon se zastiteni(vo ovaa grupa ne spagaat vasite roditeli/deca vo slucaj da ste pusac)
dovolno? ili cigarite si go napraile svoeto?
90 % од македонците се заболени од белодробен канцер ?:ija:ama neznam do koja faza psihicki si.....ali aj eve
bez nikakvav druga konkurencija ubedlivo najgolen predizvikuvac smrta koj predizvikuva lung cancer so 90 procenti se cigarite a ostanatite 10 procenti se na zalost pasivnite pusaci koi sega so ovoj zakon se zastiteni(vo ovaa grupa ne spagaat vasite roditeli/deca vo slucaj da ste pusac)
dovolno? ili cigarite si go napraile svoeto?
ne znam kako bilo svateno ama j nemav losa nameraАко не прекинеш со навреди, ќе те санкционирам на подолг период.
Дискутирај како сите други, смирено.