Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 27.344
- Поени од реакции
- 36.514
Не ни мислев да го поставам второто прашање....не си ласкај........само да резимирам.......... 50 постови.......сите во оваа тема.......во одбрана на законот......повеќе го браниш законот и од неговиот предлагач........Од сето ова можам да заклучам три работи:
1. Ти си ПЛАТЕНИК на Груевиќ.
2. Ти си НЕНОРМАЛЕН штом го губиш времето убедувајќи никотински зависници (меѓу кои сум и јас) дека законот е добар.
3. НЕМА....т.е мора да си типот под точките 1. или 2.
Пробај:
4. Изнервиран непушач на кој му е страњево со цигариве дојдено преку ку*
после додај ги следниви состојки:
-дека сум во фаза на одвикнување од WoW
-патам од инсомниа
-сходно на тоа логично е дека сум по малку и од точката 2.
-во моментов имам и премногу слободно време
-дека вакви пушачки зависници (како тебе на пр.) ми се исто дојдени преку глава
Толку сте (ти и повеќето други пушачи) навикнати со игнорантски ставови да се наметнувате врз непушачите што не ти влегува во глава како е можно некој да не се откаже после непрекинат бараж од небулози како:
- Јас со кафето/пивото/(insert random drink here) морам да си испушам цигара (во превод: кој ве е*е непушачи)
- Јас имам право да пушам каде сакам! (во превод: кој ве е*е непушачи)
- Законот не е добар заради тоа што е направен само пари да собира (во превод: кој ве е*е непушачи)
- Па јас си пушам за себе само (во превод: кој ве е*е непушачи)
- Па имате вие дел за непушачи (во превод: кој ве е*е непушачи)
- Бескрајни варијанти од ова погоре напишаното без никако труд да прочитаат што до сега е напишано во дискусијата (во превод: кој ве е*е непушачи)
Не ти влегува во глава дека само си го бранам здравјето од таквите како тебе, а? Не, не по твојата (искривена) логика мора да сум или ненормален или платеник... Просто ми иде да си го логирам ворлокот и да ве од*е*ам сите ама таков инат ме фати да ќе останам и ќе ве подсетувам колку ви е искривено чуството за реалност уште долго време...
Впрочем и ме фасцинира како размислувате... Во тој контекст се надевам дека нема да се лутиш што ќе те ставам во потписот, нели?
Вооедно им се извинувам на оние што ќе морам да ги извадам од потписот по повод оваа прилика.