Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Ама случано таму каде пушиш излегуваат и непушачи, значи предизвикуваш штета-труеш некој кој што не пуши!И сум излегувала, па нигде не продефилирав со траспарент дека сум напраила отстапка и сум била фер кон непушачи. И ќе излегувам секогаш кога во моја близина има бебе/дете, трудница или човек на кого сериозно по здравјето му штети мојот дим. Ама онаму каде што ми е удобно да пијам кафе и да пушам и каде што не сум врзала никого да седи до мене и знам дека не предизвикувам штета-не правам отстапка.
Не си врзала никого ама ќе има некој на соседната маса, да не одиш случајно да го прашаш дали му смета?
Ти не си во право бидејќи немаш осет за ситуацијава и сега дури осете како се осеќале пушачите сите овие години-ДИСКРИМИНИРАНИАбе брат ова не води до нигде.Сеа знаеш како се врти ова?Некои членови викаа ако не пушиш не иди у кафич?Е сеа вие го возвраќате ударот и викате,седи си и пуши си дома не ми иди у кафич мене да ме гушиш?Сеа вака ко шо рече некој со ладна глава кажи ми дали не сум у право?