Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Sweet 16 :nesvest:
со која памет го купвев...:tapp:

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
само што го догледав

Pineapple express

јако филмче, оцена од мене 9/10

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
The Sisterhood of the traveling pants 2 - Исто добар како и првиот дел... И доста поучен... 9/10

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.403
Поени од реакции
25.267
Magnolia (1999)

Фатив негде денеска, ослободив 3 часа да го изгледам филмов. Иако Вилијам Мејси неможам да го поднесам, исто и Том Круз, сепак не ми даде големо значење каков беше кастингот.
Направен пред 9 години, филмов незнам како не сум стигнал да го гледам порано. Господ да го благослови денот кога случајно го сретнав и го спуштив.

Многумина не го гледале и многумина нема ни да го гледаат поради фактот дека филмов трае цели 3 часа и 1 минута, но подобро да се изгледа еден ваков отколку два безвезни што траат по сат и пол.

Сигурно ќе им се допадне на оние кои уживале гледајќи го Американска убавина, 21 грам и Врева.
Цел филм цитати, не ми се верува колку брзо ми помина во гледање. Сега се мислам дали филмови од карактер на Овен Вилсон, Стивен Сегал и слично заслужуваат некоја голема оценка покрај еден ваков филм.

10/10

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.896
Поени од реакции
22.976
Транспортер 3 ...

Од вчера до сега 4 пати го гледав

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Transporter 3

Premnogu fantazija,akorobacii,kaskaderstvo ama sepak vredi da se gleda i da utepas malce vreme!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
:vozbud::vozbud: Неверојатно добар, убав преубав најубав филм... на секој топло му ги препорачувам сите 3 филмови со Кира Најтли: Pride and Prejudice, Atonement, The Duchess :smir:

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Quantium of Solace-Ја не разбирам абе на филмов работеле садисти??Толку ме заболеа очи од проклетото менување на 100 кадри у секунда, така што почнав да гледам во дупло.Инаку фимот ништо посебно онака за ашкање на време топ.
Pineapple Express-Комедија со дување на грас,кршење на коли,експлозии и пукање се у едно :):) Чиста лајт комедија за опуштање на мозок.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom