Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 27.347
- Поени од реакции
- 36.520
Во ред, само немој да мислиш дека и они не знаат да читаат на нетот. Пак ќе ти кажам времето ќе покаже дали и колку погрешиле.Не ги превидувам братче, напротив се осврнав и на нив и според мене ова е чист автогол.
Дали ќе веруваш ако ти кажам има еден куп луѓе што го прават тоа?П.С. Не мислиш ваљда дека и досега се шетав со цигара во рака и им дував на бебињата у фаца:pos2:.Нормално дека има места и ситуации кога човек ќе се воздржи, така било и досега, така ќе биде и од сега.
Еве само неколку примери што лично ги знам. Девојката (сега жената) на мој другар пушеше во текот на двете бремености а и до ден денес пушат, корнат во истите порстории каде што се заедно со децата.
Мој колега, инаку прилично интелегентен и за други работи разумен човек, истото го прави со жена му на малите им деца...
И на двајцата сум им укажувал, нели како на пријатели, и тоа со принтани, преведувани материјали од нет, да не го прават барем не пред децата... ама џабе. Секогаш со глупави аргументи како: „Абе и јас така сум раснел па еве ништо не мие„ (нормално поткашлувајќи дури и при таквите изјави). Абе да не ти се верува...