hahahaha- STO FUNKCIONIRA vo drzavava - pa i ovoj ochekuvash ili SE nadevash deka ke projde- hehehehee- SE LAZESH milo-Цигариве се перење мозок.
Додека не се уништат тутунските комбинати кои ги држат најголемите масони во светот преку кои профитираат ништо не се прави.
А за законов тука има да профункционира па што сака нека биде кој сака да пуши може дома никој не може да му забрани ама не е привилегиран да пуши во јавна просторија.
Привилегиран сум и јас и ти да влеземе во просторијата да седнам да се напијам сок/кафе/пиво како нормален човек, значи се она нормално што се прави бидејќи кога пијам и кога зборувам НЕ ТИ НАШТЕТУВАМ за разлика од отровот што го дишам. Кој сака да се труе тоа може дома да си го тера.hahahaha- STO FUNKCIONIRA vo drzavava - pa i ovoj ochekuvash ili SE nadevash deka ke projde- hehehehee- SE LAZESH milo-
ako ne ti se pushi- ne pushi-ama so koe pravo ti mi kazuvash kade da zapalam, zoshto TI da mozesh da sedish po kafichi i diskoteki , a jas NE- samo zaradi toa shto sum pushash - I ZOSHTO PA BASH TI DA BIDESH PRIVILIGIRANIOT - SO KOE PRAVO:jaj:
Нејќем отров да дишем де... Сам се труеш незнаеш за тоа ?hahahaha- STO FUNKCIONIRA vo drzavava - pa i ovoj ochekuvash ili SE nadevash deka ke projde- hehehehee- SE LAZESH milo-
ako ne ti se pushi- ne pushi-ama so koe pravo ti mi kazuvash kade da zapalam, zoshto TI da mozesh da sedish po kafichi i diskoteki , a jas NE- samo zaradi toa shto sum pushash - I ZOSHTO PA BASH TI DA BIDESH PRIVILIGIRANIOT - SO KOE PRAVO:jaj:
Секаде се бунеа првите неколку месеци.Првите неколку месеци да имаа пад на прометот,а после тоа се си се врати во нормала како што било претходно.Ај ние пушачите што сме дискриминирани,ај.Што ќе влијае врз економија,ај.Ама овие што кликнале за првата опција каде нема да се одрази врз економија да не го згрешиле подфорумот?
Значи има ли влијание врз економијата?Секаде се бунеа првите неколку месеци.Првите неколку месеци да имаа пад на прометот,а после тоа се си се врати во нормала како што било претходно.
Секаде се бунеа првите неколку месеци.Првите неколку месеци да имаа пад на прометот,а после тоа се си се врати во нормала како што било претходно.
За мене има Леандра. Ако ми бранат ми смета и не се концентрирам на она што го работам... верувам дека има влијание и врз другите пушачи работници, нивниот "стимул" би рекол за работа (како да не јадеш цел ден). ОпијатЗначи има ли влијание врз економијата?
За мене има Леандра. Ако ми бранат ми смета и не се концентрирам на она што го работам... верувам дека има влијание и врз другите пушачи работници, нивниот "стимул" би рекол за работа (како да не јадеш цел ден). Опијат
А башка за индустријата, трговијата, сето она поврзано со производство и промет на цигари, како и угостителски објекти...доколку повеќето од пушачите навистина се испооткажат.