S
smart ass
Гостин
Поздрав од мајмунот на Тастатура
Ете во тек со времето сум(глеј видео).

Ете во тек со времето сум(глеј видео).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешно се изразив, сакав да кажам СССР тогаш, сега Русија. Велиш дека САД немале појма кај се подморниците. Па тогаш што работат тие тајни служби? Не е баш така, другар. Си имаа дефанзивни планови и едните и другите за тоа од каде би дошол евентуален напад. И мило ми е што не слушаш кафански муабети, од нив луѓето само затапуваат. И мило ми е што имаш свој став.1) СССР веќе не постои. Постои само Русија.
2) Американците немаше што да им дозволат на Русите да ги пустошат затоа што не ни знаеја каде се наоѓаат подморниците за да ги уништат. Да сакаа Русите тогаш можеа да им испалат едно 100тина ракети па да се чудат после Америте дали врне дожд од ракети.
3) Никад не слушам кафански муабети од постари. Ретко да се случи да прифатам нешто од постари лица бидејќи сите муабети им се од времето на Тито.
4) И си имам јас свој став не му се секирај.
Можеби грешно се изразив, мислев на времето 15тина години претходно дека имале страв, а не во текот на 15 години. Мислам дека ме разбра.4 години.
ват д фак... па целата смисла на подморниците е дека не знаеш каде се... какво фајде од нив ако им ја знаеш локацијата?Велиш дека САД немале појма кај се подморниците. Па тогаш што работат тие тајни служби? Не е баш така, другар. Си имаа дефанзивни планови и едните и другите за тоа од каде би дошол евентуален напад.
ват д фак... па целата смисла на подморниците е дека не знаеш каде се... какво фајде од нив ако им ја знаеш локацијата?
ват д фак... па целата смисла на подморниците е дека не знаеш каде се... какво фајде од нив ако им ја знаеш локацијата?