Што сакаат жените од партнерот?

M

marsovka

Гостин
да го освојува?ова често успева..понекогаш дури и се палат на покажаниот среден прст:)замисли.паучарите секогаш губат од старт
Среден прст лади, ама зависи за која како , тоа треба да биде од една страна покажување љубов, внимание и нежности ама од друга да ја протресуваш малце од малце, колку да ја мотивираш да го испоти гзето во врската и да се труди по малку :back:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Жената го сака тоа што и го преокупира над 50% од умствените активности во денот. Се разбира тоа е ова:
Еј па ти машко знаеш шо го преокупира женскиот мозок...
Не сите жени се сексуално заболени...
Иначе според мене јас како дел од женскиот пол барам внимание, доверба, искреност, љубов и почит и да смисла за хумор да има, сакам да ме насмее и да биде откачен :)

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Еј па ти машко знаеш шо го преокупира женскиот мозок...
Не сите жени се сексуално заболени...
Иначе според мене јас како дел од женскиот пол барам внимание, доверба, искреност, љубов и почит и да смисла за хумор да има, сакам да ме насмее и да биде откачен :)
Па ти веќе ме опиша мене. :smir:

D

Delux

Гостин
Среден прст лади, ама зависи за која како , тоа треба да биде од една страна покажување љубов, внимание и нежности ама од друга да ја протресуваш малце од малце, колку да ја мотивираш да го испоти гзето во врската и да се труди по малку :back:
ај да речиме заебанцијата не се важи..ама јас навистина(ако не бар приближно)мислам дека ти сакаш уникатност ако не во ништо друго туку во унактниот комплимент...ќе де држи во живот неколку дена се додека не го добијаш наредниот.Ама не треба да очекуваме совршенство,зошто тука секогаш излегува проблем..дефинитивно

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Не си ласкај, не си толку добар...:baeh: Умрела циганката шо те фалела, па ај сега сам да се пофалиш:pos2:
Море како локум сум, ама треба да не страдаш од шекер(на болест). ;)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ке го земам само последното правило како за пример,тоа со рамноправноста. Јас ти тврдам,а и сигурен сум дека сите жени ке ме поддржат,дека буквално секоја жена во мажот бара пред се сигурност. И ако таја се чуствува рамноправна со мажот од кого ќе бара сигурност тогаш? Имаш среќа што имаш повеќе жени, оти полесно ќе ти биди кога ќе сватиш дека грешка си бил, а можи и ќе имаш време да си ги средиш после работите со останатите, онака машки:smir:

И за уште една две точки имам што да кажам,ама едно доволно беше да објаснам за да го потврдам претходното мое мислење.
Сигурноста ја добива во мојата цврстина кон се она што може да ја повреди, наштети, згреши и сигурноста ја добива од мојата моќност за заржам и зарикам како волк на месечина кога нешто ќе се здадне и сгне да ја повредува, а рамноправни сме во одлучувањето за сегашноста, иднината и заедно сме во болките или радостите од минатото.

Мислам дека јасно кажав, нели.

Сигурни се, поради тоа што сум бескомпромисен во носење среќа и заштита, онака, машки, мажествено, а не како обезмашкостено плачипиче или како јајара и цмиздрало едит!!

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Море како локум сум, ама треба да не страдаш од шекер(на болест). ;)
Не страдам јас од некоја болест, за разлика од тебе шо страдаш од шизофренија:pos2:сам си си кажал...значи не верувам дека можеш да го понудиш тоа што јас го барам кај машко...
поздрав се гледаме во бардовци:salut:

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Не страдам јас од некоја болест, за разлика од тебе шо страдаш од шизофренија:pos2:сам си си кажал...значи не верувам дека можеш да го понудиш тоа што јас го барам кај машко...
поздрав се гледаме во бардовци:salut:
Јас поседувам и прелевам со квалитети, од она што ти го бараш.
Проблемо е онаму, каде што лежи зајакот, а зајакот лежи на едно место. Тоа се вика, Ти. Ти не поседуваш тоа што му треба на еден просечен маж, а камоли да задоволиш некого као мене. :)

извињавам се за оф топик

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Еј, не се понашајте едит!

Муабетот за љубовта, за она што го сакаат жените, а што може целосно да им го пружат само ВИСТИНСКИ МАЖИШТА, кои се ретки во огромната маса обезмашкостени јајари.

Член од
14 јуни 2009
Мислења
147
Поени од реакции
21
јас не разбирам што толку се запињате за тоа „вистинска машкост“ и такви работи...кои ви се тие генерализирања и што подразбирате под тоа...демек нешто терминатор да бидеш?...има многу различни ситуации во животот па и во една врска, и не секогаш можеш да си ги контролираш емоциите и да си цврст вистински...има работи во животот кои можат да те скршат...тоа незначи дека ќе земеш да рикаш и да плачеш, ама неможеш секогаш да си кул...и тоа е факт...малце сељачки звучи ама ја сум сигурен во себе дека можам да пребијам на мртво голем дел од било кој претставник од машки род,да го столчам... а исто така можам и да сочуствувам до коска со болка на одредена драга личност.....било фамилија, било девојка...и да ги жалам до смрт и да ми е тешко... и да неможам да бидам јак....и?....а исто така ме нервираат и девојки кои само очекуваат нешто од некоја своја смрдлива листа на квалитети,немаат никакви разбирања нити напор за разбирање на одредени ситуации, а самите тие не преземаат ништо освен што дремат као мисирки и чекаат да ги раководиш, па и уште се палат на тоа( а баеги се такви богами) притоа незнаејќи ни самите тие шо сакаат... и тоа на велико...не е тоа работата...нејќам , а и немам нерви да си играм играчки со средношколски финти ....си има природна пропорција околу доминантноста на машкото и тоа си доаѓа само по себе, негде поише негде помалце...негде на еден начин , негде на друг...нема потреба од растрчување и форсирање на доминантност и сигурност(ова зборам за ако не си папучар)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Имаме разлика во годинките детуле, има нешто што се вика живтоно искуство...знам, знам, млади ни се министерчињата, ама тоа не е репер, затоа сме у курац!

Сепак, потпорасни, ќе муабетиме, темава е интересна, но и бесполезно е да се дискутира со некој кои едвај боцнале или сеуште чекаат да боцнат (ова на геге се однесува) итн.

M

marsovka

Гостин
јас не разбирам што толку се запињате за тоа „вистинска машкост“ и такви работи...кои ви се тие генерализирања и што подразбирате под тоа...демек нешто терминатор да бидеш?...има многу различни ситуации во животот па и во една врска, и не секогаш можеш да си ги контролираш емоциите и да си цврст вистински...има работи во животот кои можат да те скршат...тоа незначи дека ќе земеш да рикаш и да плачеш, ама неможеш секогаш да си кул...и тоа е факт...малце сељачки звучи ама ја сум сигурен во себе дека можам да пребијам на мртво голем дел од било кој претставник од машки род,да го столчам... а исто така можам и да сочуствувам до коска со болка на одредена драга личност.....било фамилија, било девојка...и да ги жалам до смрт и да ми е тешко... и да неможам да бидам јак....и?....а исто така ме нервираат и девојки кои само очекуваат нешто од некоја своја смрдлива листа на квалитети,немаат никакви разбирања нити напор за разбирање на одредени ситуации, а самите тие не преземаат ништо освен што дремат као мисирки и чекаат да ги раководиш, па и уште се палат на тоа( а баеги се такви богами) притоа незнаејќи ни самите тие шо сакаат... и тоа на велико...не е тоа работата...нејќам , а и немам нерви да си играм играчки со средношколски финти ....си има природна пропорција околу доминантноста на машкото и тоа си доаѓа само по себе, негде поише негде помалце...негде на еден начин , негде на друг...нема потреба од растрчување и форсирање на доминантност и сигурност(ова зборам за ако не си папучар)
Друже ова е балкан , навикни се на идеата дека жените овде не знаат што сакаат и дека сакаат да бидат доминирани.

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Имаме разлика во годинките детуле, има нешто што се вика живтоно искуство...знам, знам, млади ни се министерчињата, ама тоа не е репер, затоа сме у курац!

Сепак, потпорасни, ќе муабетиме, темава е интересна, но и бесполезно е да се дискутира со некој кои едвај боцнале или сеуште чекаат да боцнат (ова на геге се однесува) итн.
Уф,уф,преку глава ми е од вакви големи боцнувачи,демек ко тебе.
Си нашол некои без мозок сигурно па ги галиш,мазиш им причаш колку си ти маж...демек се срекни шо ти си ги одбрал токму нив.
Вистинските боцнувачи не се фалат дека боцкат нешто,зошто немаат потреба:wink:

Знам,знам мислиш се си прошол и видел,но...зад ќошот не знаеш шо се крие:wink:ти боцкаш или тебе те боцкаат:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom