јас не разбирам што толку се запињате за тоа „вистинска машкост“ и такви работи...кои ви се тие генерализирања и што подразбирате под тоа...демек нешто терминатор да бидеш?...има многу различни ситуации во животот па и во една врска, и не секогаш можеш да си ги контролираш емоциите и да си цврст вистински...има работи во животот кои можат да те скршат...тоа незначи дека ќе земеш да рикаш и да плачеш, ама неможеш секогаш да си кул...и тоа е факт...малце сељачки звучи ама ја сум сигурен во себе дека можам да пребијам на мртво голем дел од било кој претставник од машки род,да го столчам... а исто така можам и да сочуствувам до коска со болка на одредена драга личност.....било фамилија, било девојка...и да ги жалам до смрт и да ми е тешко... и да неможам да бидам јак....и?....а исто така ме нервираат и девојки кои само очекуваат нешто од некоја своја смрдлива листа на квалитети,немаат никакви разбирања нити напор за разбирање на одредени ситуации, а самите тие не преземаат ништо освен што дремат као мисирки и чекаат да ги раководиш, па и уште се палат на тоа( а баеги се такви богами) притоа незнаејќи ни самите тие шо сакаат... и тоа на велико...не е тоа работата...нејќам , а и немам нерви да си играм играчки со средношколски финти ....си има природна пропорција околу доминантноста на машкото и тоа си доаѓа само по себе, негде поише негде помалце...негде на еден начин , негде на друг...нема потреба од растрчување и форсирање на доминантност и сигурност(ова зборам за ако не си папучар)