Новогодишни честитки

ее темава :)
Секоја година пракам честитки, а и секоја година ги добивам. Искрено многу ми е поубаво кога ке добијам честитка по пошта отколку на интернет затоа што кога - тогаш таа се брише, а пратената по пошта ке си ја чуваш колку што сакаш ти, особено ако е од некој што ти значи. Најстарата честитка што ја чувам е од пред 15 години од братучетка ми пратена за роденден.

ее темава :)
Секоја година пракам честитки, а и секоја година ги добивам. Искрено многу ми е поубаво кога ке добијам честитка по пошта отколку на интернет затоа што кога - тогаш таа се брише, а пратената по пошта ке си ја чуваш колку што сакаш ти, особено ако е од некој што ти значи. Најстарата честитка што ја чувам е од пред 15 години од братучетка ми пратена за роденден.

во Полска новогодишна честитка си ја барала адресата 21 година
Пратена 1989 им стасала сега.
Но , што се случувало со неа цели 20 години- никој не знае
-БРЗА ПОШТА :pos2:
http://www.seychas.ua/fun/2010/12/24/news/88901.htm

Јас новогодишна честитка неам добиено со години. Епа сеа сакам!

Уф јас редовно си добивам новогодишни честитки исклучиво по пошта од моите помали братучеди...душички :icon_razz

Среќна Нова Година!

newyeargreetingwords.jpg

Ке ти пратам еве ја, ама само ако не ми вратиш:pos:

Иначе, ја неам помлади братучеди, така да веројатно нема ни да добијам :( Ај може ке се сетат нивните деца на мене :)

Му праќам на мојот помал братучед од Австралија,и секогаш добивам честитка. :)

денес на братми му репнал дедо цајкан новогодишна честитка од 300 евра на 50 метри дека нема 18 год а вози и на таткоми зошто му дал да вози -.-

денес на братми му репнал дедо цајкан новогодишна честитка од 300 евра на 50 метри дека нема 18 год а вози и на таткоми зошто му дал да вози -.-

Целосно го подржувам цајканот.

Каква врска има тоа со темава Новогодишни честитки? :raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom