Што мислеле девојките за сексот пред да го имаат и потоа?

• Креатор на темата Креатор на темата DANTE
  • Време на започнување Време на започнување

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Локација
Аеродром
Дали пред да имате секс сте викале дека е гадно дека е глупо.. се додека не сте почнале. Јас имам слушнато дека после тоа женските го менуваат мислењето и дека стануваат зависни од тоа..
Дали е вистина ова .. женски повелете. поздрав

Ко на повеќето теми тука ќе се иде контра...прашање од машки за женски, а одговараат машки :) ...

И не е тоа дека мислеле дека е гадно па после се просветлиле...Него им било непознато, па затоа се плашеле од истото ... После одреден период се увидува дека тоа е нормално и станува дел од секојдневието:wink:

И не стануваат зависни од сексот пошо не се сите нимфоманки . . .

Ко на повеќето теми тука ќе се иде контра...прашање од машки за женски, а одговараат машки :) ...

И не е тоа дека мислеле дека е гадно па после се просветлиле...Него им било непознато, па затоа се плашеле од истото ... После одреден период се увидува дека тоа е нормално и станува дел од секојдневието:wink:
да да во право си и јас го мислам истото

Бато ти треба да му бидеш десна рака на Васко Ефтов и емисијата во центар. Како само ги поставувате темиве алал да ви е.

Што можи да мисли некој што не доживеал такво нешто? Што мислиш ти за скокањето со падобран? Е скокни од авион 10-15 пати, па ќе правиме муабет после.

Прва девојка сум што постира на темава :pipi:
Па јас мислев дека страшно боли :kesa:

Бато ти треба да му бидеш десна рака на Васко Ефтов и емисијата во центар. Како само ги поставувате темиве алал да ви е.

Што можи да мисли некој што не доживеал такво нешто? Што мислиш ти за скокањето со падобран? Е скокни од авион 10-15 пати, па ќе правиме муабет после.
А ми се курчеше мене ко ја отворив темата за идеја за уба тема....простувам, можи не си ја сватил иронијата тогаш:smir:

Извинете за Оф топиков

Уште една тема кај што машките ќе нижат претпоставки:)
Нема на сите да ви одговарам, туку само на авоторот на темата, го интересира детето, очебијно :)
Дека е гадно и глупо сме викале, точно... И пред секс било тоа, точно... Ама едновремено - дааалеку пред времето да всушност имаме секс. Тоа обично таму, на 12, 13 години викавме бљак. Ни една здраворазумна женска особа која смета дека сексот е гаден и глуп - после тој став одма скока во кревет со некого. Обично сме прити мач спремни кога се дешава првиот пат. Така. што мислењето е сменето пред да се има сексот. Исплашени - фала Богу, вие не бевте? Станѕвањето зависна од секс постои само во вашите глави :)
п.с. T'as quel age? :)

Ништо не мислев бе па вие ама ја затупевте:pos2: што мислела трајанка на трале кога тикви требало да брале, што и да сум мислела сум била у заблуда ама колку што се сеќавам не сум ни помислила на тоа:kesa:

Јас мислев дека сексот е overrated ама еве сега сфаќам дека поубаво нешто немало бре!

Пред да имам секс мислев дека многу боли, а и така ми кажуваа. Но кога првпат имав секс не ме болеше. Ми беше многу убаво.

Има повеќе фази. Идат вака.

1. Страмота е за тоа да се збори.
2. Леле како можат...
3. Ја нема да имам деца ако треба да ме ебат!
4. Еден ден и ние...
5. Ми се сака.
6. Очајно ми се сака. Ама рано ми е, ќе ме сметаат за курва.
7. Кој кур, ми се сака. *потрага*
8. Страв ми е, ама како треба, ама што ќе ми влезе, ама ќе ме боли, ама полека!
9. Сакам уште...
10. Сакам уште...

Секое женско поминува низ овие 5 фази. Тоа е нормално.

Прва девојка сум што постира на темава :pipi:
Па јас мислев дека страшно боли :kesa:
Mnogute vliaete na toa deka mn boli deka neznam e mn strasno ali koa ke go dozivees baras repriza :)
Јас мислев дека сексот е overrated ама еве сега сфаќам дека поубаво нешто немало бре!
Poubavo nesto nema!
Има повеќе фази. Идат вака.

1. Страмота е за тоа да се збори.
2. Леле како можат...
3. Ја нема да имам деца ако треба да ме ебат!
4. Еден ден и ние...
5. Ми се сака.
6. Очајно ми се сака. Ама рано ми е, ќе ме сметаат за курва.
7. Кој кур, ми се сака. *потрага*
8. Страв ми е, ама како треба, ама што ќе ми влезе, ама ќе ме боли, ама полека!
9. Сакам уште...
10. Сакам уште...

Секое женско поминува низ овие 5 фази. Тоа е нормално.
prvo imas napisano 10 fazi i poise :) a ti si pisal 5 hahaha ... inace nekoj fazi ne ti trebaat. no se slagam ima vakvi zenski koi nekoj od ovie gi koristat... provereno :smir:

prvo imas napisano 10 fazi i poise :) a ti si pisal 5 hahaha ... inace nekoj fazi ne ti trebaat. no se slagam ima vakvi zenski koi nekoj od ovie gi koristat... provereno :smir:

Прво, да расчистиме. Сум напишалА. :)
Иначе, постов у 3 саат го пишував, и секако дека има печатна грешка. Мислев на 10те фази. Некои не требаат, но се користат. Тоа е начинот на размислување на просечна македонска девојка. Сега, тоа што има напредни генерации кои се даваат во шесто одделение е сосема друга работа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom