HEATHY
BARCA!
и? кој ќе биде гостинот? знае некој нешто ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и? кој ќе биде гостинот? знае некој нешто ?
Ваљда ништо (не тепа Миленко гости :winkбаш ме интересира шо ќе се деси...
Ваљда ништо (не тепа Миленко гости :wink, но во суштина на овој начин најверојатно се прави обид да се привлече поголем број гледачи. Најверојатно, но можеби е тоа само негов личен став, кој да го знае.
Е Миленко Миленко какви емисии правеше за вонземјани,масони ,скиентологија ,стапнувањето на месечината ...одбра квантитет а ко ј*бе квалитет...
Ваљда ништо (не тепа Миленко гости :wink, но во суштина на овој начин најверојатно се прави обид да се привлече поголем број гледачи. Најверојатно, но можеби е тоа само негов личен став, кој да го знае.
Му се плашат, глеј го колкав е 2х2.обид да дојде некој од спротивниот блок во неговата емисија
знам кои беа поканети е сега кој ќе дојде 90% сум сигурен![]()
Миленко од ВМРО е ?обид да дојде некој од спротивниот блок во неговата емисија
Не го биваше ни за тие емисии, него општо не го бива за водител, првите емисии за вонземјани му ги гледав ама престанав да го гледам оти замараше многу...
Миленко од ВМРО е ?
не сум статистичар да знам кој кај има членска
ама знам дека од едниот блок или власта му се редовни гости, а од другиот блок т.е опозицијата ги одбиваа поканите кои ги добиваа на разни начини па дури и јавно
Дискутабилно е тоа дали ги одбиваат поканите или воопшто не ги кани дотичниот господин. Како и да е, самиот тој како новинар повеќе од очигледно не е неутрален. Фактот што премиерот единствено се појавува кај него во емисија, која ќе повторам беше претставена како од забавен карактер, додека ги одбива дебатите во поголемите телевизии кои се водени од политиколози и вистински новинари, а не географи !!... само укажува на она што е веќе познато, а тоа е дека човекот шири владина пропаганда на телевизија, а меѓудругото клевети се останато што не се сложува со таа идеологија.