- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
добар беше кога разрешуваше мистерии сега не
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не си го сфатил погрешно? Гад = Господ :kesa:Испровоциран од еден „новинар“ и водител на “реално шоу’ решив да ја започнам оваа тема.
Каде ли само оди Македонското новинарство, ако може така да се нарече.
Имено, веќе 2-3 дена на Канал 5 телевизија „чуварот“ Миленко Неделковски најавува дека конечно нашол 1 член на СДСМ кој ќе гостува во неговото таканаречено „реално шоу“.
Денеска на веб страната на www.milenko.com.mk читам и неможам да им верувам на сопствените очи, МИЛЕНКО најавува дека .... во следната емисија ГОСТУВА ГАД ОД СДСМ.....?!
Добро што е работата дали е некоја финта или човекот малце забегал. Колку и да не сакаш некоја политичка партија, колку и да ти се одбивни членовите или пак раководството на СДСМ навистина г-не Миленко немаш право така да се однесуваш.
Од новинари и водители како тебе веќе ми е преку глава...имај свое мислење но почитувај го и туѓото....
И на крајот баш ме интересира кој ќе биде „гадот“ од СДСМ кој ќе гостува на твојата „ценета емисија“....Петок 21:40 часот нели???
Испровоциран од еден „новинар“ и водител на “реално шоу’ решив да ја започнам оваа тема.
Каде ли само оди Македонското новинарство, ако може така да се нарече.
Имено, веќе 2-3 дена на Канал 5 телевизија „чуварот“ Миленко Неделковски најавува дека конечно нашол 1 член на СДСМ кој ќе гостува во неговото таканаречено „реално шоу“.
Денеска на веб страната на www.milenko.com.mk читам и неможам да им верувам на сопствените очи, МИЛЕНКО најавува дека .... во следната емисија ГОСТУВА ГАД ОД СДСМ.....?!
Добро што е работата дали е некоја финта или човекот малце забегал. Колку и да не сакаш некоја политичка партија, колку и да ти се одбивни членовите или пак раководството на СДСМ навистина г-не Миленко немаш право така да се однесуваш.
Од новинари и водители како тебе веќе ми е преку глава...имај свое мислење но почитувај го и туѓото....
И на крајот баш ме интересира кој ќе биде „гадот“ од СДСМ кој ќе гостува на твојата „ценета емисија“....Петок 21:40 часот нели???
Копи пејст од „Во центар“ кога Васко Ефтов го покани Црвенковски како гостин..
Не сум ја глеал емисијата. А баш ме занима шо има Васко да му каже на Б.Ц.
Б.Ц. е различна раса бре. Човекот е на роба 60 години, а види го, здрав ко дрен!
а да се почне со друга тема која е посериозна
на пример дека голем дел медиуми и новинари тераат антимакедонска пропаганда
зошто никој не реагира на тоа?
Нека си тераат антимакедонска пропаганда, али нека не ги нарекуваат „гадови“ јавно, паѓаат на нивно ниво..
Чек чек.. Не се разбравме.. Или па ја не разбрав.значи ние не сме загрижени заради тоа што кај нас поголем дел новинари се антимакедонски расположени, ама ни смета кога некој кон таквите се однесува лошо :uvo:
значи ние не сме загрижени заради тоа што кај нас поголем дел новинари се антимакедонски расположени, ама ни смета кога некој кон таквите се однесува лошо :uvo: