За девојките: Сте се залапале со девојка?

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Малце да ја накитам елката, ова темата...

:bananakur:

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Да, неколку пати на заебанција...:vozbud:
Со од прилика 2-3 другарки...

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Не сум се залапала само во уста сум се бацила:)
А ми се деси еднаш нашкола онака си лежев на два стола со затворени очи многу ми се спиеше.И една другарка се навали над мене и ме лижна.Сум фатила да се бришам,да викам:vozbud:.Шознам бе не ми е некој филинг да се залапам со другарка.
Исто така друга другарка демек да се измуваме јас мислев се зезат и ми викат Кики пушти ми јазик ма.И јас онака what the hell?Грдо е бе-.-Да се лижам со другарка-.-
Сега ни со двете не сум блиска....Изгледа забележаа дека сум само стрејт:)

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Ко ке се опијаните не знаете да се контролирате е тоа е ЈАСНО:pos2:

Па јас чуди се зашо девојкиве избегаваат пиење, да не напраат некоја тешка глупост, а не дека не сакаат да пијат:pos2:
Епа ајде тогаш Хитлере сотри не нас грешните што сме залапале девојка -.-
И боље тоа еднаш да го направам него постојано да се тепам и да кршам чаши и флаши кога сум пијана,а да-и да повраќам.
Не е губење контрола :) знаеш колку бевме смирени и опуштени :гринсмајли: -све беше под контрола.

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Како не ви е срам да се лапате со другарки не ми е јасно.И после некој ќе убедува дека постои другарство :icon_lol:
Незгодно ми е со непознати,се срамам :icon_lol:.Нема ништо подобро од свој човек :).

Член од
9 ноември 2009
Мислења
109
Поени од реакции
24
Епа ајде тогаш Хитлере сотри не нас грешните што сме залапале девојка -.-
И боље тоа еднаш да го направам него постојано да се тепам и да кршам чаши и флаши кога сум пијана,а да-и да повраќам.
Не е губење контрола :) знаеш колку бевме смирени и опуштени :гринсмајли: -све беше под контрола.
Грешно сте ме разбрале, јас не сум против да се лапате.
ЗА сум:back:
Само сакам мислење

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
да не станува збор за лезбејки туку за две најдобри другарки кои имаат полуда вечер од вообичаено и обично провоцираат некого, не станува збор за се скривме во wc и се пролапавме. скоро секоја девојка има таков момент со најблиската другарка:pipi:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
i posle kakvo e custvoto ako moze nekoe zensko da kaze
Чувството незнам дали ќе можам да го доловам со зборови,но ќе се обидам.Чувствуваш тотална напаленост,стомакот ти се грчи,посакуваш да ја залепиш на врата и никогаш да не престанеш да ја допираш.Такви усни и таков бакнеж буди луди идеи.Усните и се меки,црвени,здивот и го осеќаш на себе,па освен што ја бакнуваш на усните,продолжуваш и полека накај вратот,телото...за да биде се комплетно.Додека ја бакнуваш ѕвезди паѓаат од небо,земјината топка се врти со поголема брзина,десет муви паѓаат во несвест!
(нот!)

Бакнуваш човек,а бакнеж како бакнеж,зависи од техниката која ја поседува особата.

Член од
9 ноември 2009
Мислења
109
Поени од реакции
24
Чувството незнам дали ќе можам да го доловам со зборови,но ќе се обидам.Чувствуваш тотална напаленост,стомакот ти се грчи,посакуваш да ја залепиш на врата и никогаш да не престанеш да ја допираш.Такви усни и таков бакнеж буди луди идеи.Усните и се меки,црвени,здивот и го осеќаш на себе,па освен што ја бакнуваш на усните,продолжуваш и полека накај вратот,телото...за да биде се комплетно.Додека ја бакнуваш ѕвезди паѓаат од небо,земјината топка се врти со поголема брзина,десет муви паѓаат во несвест!
(нот!)

Бакнуваш човек,а бакнеж како бакнеж,зависи од техниката која ја поседува особата.
Ме запали текстов:vozbud:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ако некоја го прави тоа во идина бидете фер, споделете некоја фотографија или видео :smee::smee::smee:

Kajgana Shop

На врв Bottom