Анти-македонските дејствија на бугарската Државна Сигурност: Божидар Димитров и Красимир Каракачaнов

Член од
26 декември 2009
Мислења
232
Поени од реакции
7
Еве уште варианти !

јок и тој е фалш........не сме ни браќа ни сестри......
Ако добро разбирам, ваков еден мора да стои на границата со Србија, каде што вероватно се ти браката и сестрите, или грешам ? :toe:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ако добро разбирам, ваков еден мора да стои на границата со Србија, каде што вероватно се ти бракjата и сестрите, или грешам ?
Стои само „добродошли’’......без она браќа и сестри...:drk:

исто и во грција стои samo welcome

Член од
26 декември 2009
Мислења
232
Поени од реакции
7
Стои само „добродошли’’......без она браќа и сестри...:drk:

исто и во грција стои samo welcome

Сите луге на светот и сите христиени се брака и сестри ! :toe:

Мислев дека клjучната провокациjа е со Латас и србоманите во текстот, сега гледам дека "сестрите и браката" се баш преблемот ?!

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Aма пак не сваќаш.

ЛИЦЕМЕРНОСТА ваша е проблемот. :toe:

Член од
26 декември 2009
Мислења
232
Поени од реакции
7
Па што мора да е напишано ?
Дека не сте добредоjдени ? :nesvest:
Ептен нема угодија ?! :toe:

Ако е така, БГ може повторно да ги воведе визите, зоштото не е уште член на Шенгенската зона ...
Романија и Бугариjа показаа добра волjа да ги укинат визите за македонци, ако и да не се задолжени за това !

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Mи е гајле шо ќе напишете ...

Mи е гајле за визите. :toe:

Вашата глума за добродојде е смешна.

Изјавите на вашиот министер за дијаспора се трагикомични.

Џабе уште ги носите маските ... симнете ги секако ве препознаваме.

Член од
26 декември 2009
Мислења
232
Поени од реакции
7
Па зошто си ги чешеме jазиците тогаш ? :toe:

Кojто се интересира, тоj да пишува и да размислува !

demmian

Попиванов
Член од
9 јули 2008
Мислења
1.613
Поени од реакции
53
Според мене,не требаше ништо да стои-подобро ке беше!

Немаше никој да е испровоциран!

Билбордите од сорта ви се излишни и незначајни :toe:

Гоч

33 1/3 rpm
Член од
17 мај 2009
Мислења
1.417
Поени од реакции
47
Хммм, ова "добредошли", некако на српски ми удира. Македонски би било добредојдовте! :helou:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184

Ако е така, БГ може повторно да ги воведе визите, зоштото не е уште член на Шенгенската зона ...
Романија и Бугариjа показаа добра волjа да ги укинат визите за македонци, ако и да не се задолжени за това !
Ако веќе толку многу сакате да ни докажете дека сакате да ви доаѓаме на гости, тогаш ставете билборд на кој пишува само "Welcome to Bulgaria" или "Welcome Macedonians" а не да ми пишувате билборди со браќа, сестри и братучеди или јавно пред цел свет да ми пишувате дека србомани и Латас не се добредојдени...

Член од
14 септември 2009
Мислења
118
Поени од реакции
9
Мислам дека не треба воопшто да газите такви како вас во Бугарија. Патување во шенген преку Србија, Грција и Албанија

paradigm

The one&only
Член од
11 јуни 2007
Мислења
379
Поени од реакции
5
Без разлика дали ке има билборд или не, битно е што се сголемува броjот на македонци на посета в Блгариja :wink:

H

HITCH

Гостин
Без разлика дали ке има билборд или не, битно е што се сголемува броjот на македонци на посета в Блгариja :wink:
Се разбира си одат кај роднините Македонци на гости :toe: само што билборот ви е провокативен за тоа спориме не за идењето одењето

paradigm

The one&only
Член од
11 јуни 2007
Мислења
379
Поени од реакции
5
Се разбира си одат кај роднините Македонци на гости :toe: само што билборот ви е провокативен за тоа спориме не за идењето одењето
Aма нека идват и аз затоа се залагам.Ако ме питаш мене и на мен не ми се бендисува билборда,ама што да праjме сега. Не ме питал Каракачанов.
На много хора в Блгариja не им се аресва ни билбордот,а уште повеке Каракачанов. Затоа ти викам важно е аз да мога свободно да доjда при вас, a и вие каj нас от това профитират и двете земи.Нема нужда от сеене омраза и излишни провокации.

Kajgana Shop

На врв Bottom