Погледнете го овој резил

Статус
Затворена за нови мислења.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
с'рбоман сакаш да jадеш краставица или сакаш да пиеш сок от краставица
:pos2::pos2::pos2::pos2: fmi си ги повика другарите за поддршка затоа што самиот неможе да дебатира...Ууууппппссс уште еден резил....Ај честито, до крајот на годината ќе ви дадеме признание за најмногу направени резили ever!!!:pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
4 декември 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
ете гледаш за краставица и сок од краставица србоман ме направија :pos2::pos2::pos2:

баш затоа и вие ќе останете глупи татарски цигани, крадци на историја и култура затоа шо се срамат од сопствената татарска која вреди 2 чрвени :tv::tv:
мен татарин ме направи ништо че пра- дедо е опалченец от илинден.што се с'рдите за билборда за 80 години една добра дума не е речена за б'лгарите ништо че повече от полувината имате роднини в б'лгарија

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
мен татарин ме направи ништо че пра- дедо е опалченец от илинден.што се с'рдите за билборда за 80 години една добра дума не е речена за б'лгарите ништо че повече от полувината имате роднини в б'лгарија
тогаш ти си одроден Македонец ...

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Интересен е еден друг момент.
На секој позитивен чекор во односите помеѓу двата народа многу брзо наредните денови се појавуваат настани кои повторно внесуваат немир.
Така е и во двете земји.
Се повеќе сум убеден дека Каракачанов не игра на картата на интересите на Бугарија, туку на некоја друга земја која има голема полза од раскараноста на Македонците и Бугарите.
Исти такви сили има и во Македонија.

Билбордот покажува расна омраза и го дели народот на подобни и неподобни.
Инаку можел да прати многу убава порака.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
ете гледаш за краставица и сок од краставица србоман ме направија :pos2::pos2::pos2:

баш затоа и вие ќе останете глупи татарски цигани, крадци на историја и култура затоа шо се срамат од сопствената татарска која вреди 2 чрвени :tv::tv:
Незнаев дека си Србоман :tv: :tv: :tv:

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Поената е што во Македонија никој нема ништо против вести на друг јазик на националната ТВ и никој не пишува билборди кој е добро дојде во државата и на кој му се честита а на кој не вреди да му се прави тоа и кој се продадени и кој ни се браќа, а кој не ни се пријатели................. :kesa:

Член од
20 јуни 2007
Мислења
809
Поени од реакции
18
Види ти, се загрижил Божо за нас Македонците. Господине Божидар, не се секирајте, Македонците и покрај сите гомна и неправди кои им ги направивте и ден денес им ги правите, не само вие туку и вашите драги пријатели Грција и Србија, покрај сите протерувања, геноциди, преименувања, делења, притисоци, пасоши и што уште не, нас нема да не снема. Без разлика дали вам тоа ви се допаѓа или не.

Член од
4 декември 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
тогаш ти си одроден Македонец ...
полувината ми потекло е от македонија гјуменджа гевгелија и струмица другата полувина от гр Сандански.но ти ми отговори зашто така наречените от тебе одродени Македонци са бјагали предимно к'м Б'лгарија за да намерат нов дом за своите деца. дали и те са мразели Б'лгарија както вас .от д'лго време с'м в форума но редко пиша .преди два месеца отговорих на форомеца Атом и веднага ме банираха сега наи-веројатно пак ште ме банират .но не се учудвам от вашата демократичност след като в роднија град на пра-баба ми Гевгелија маже да изтр'гнат пеленаче от рацете на маика му само заштото е б'лгарка поздрави такова нешто и пашибозука не е правил.

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
полувината ми потекло е от македонија гјуменджа гевгелија и струмица другата полувина от гр Сандански.но ти ми отговори зашто така наречените от тебе одродени Македонци са бјагали предимно к'м Б'лгарија за да намерат нов дом за своите деца. дали и те са мразели Б'лгарија както вас .от д'лго време с'м в форума но редко пиша .преди два месеца отговорих на форомеца Атом и веднага ме банираха сега наи-веројатно пак ште ме банират .но не се учудвам от вашата демократичност след като в роднија град на пра-баба ми Гевгелија маже да изтр'гнат пеленаче от рацете на маика му само заштото е б'лгарка поздрави такова нешто и пашибозука не е правил.
Sto sega pak li za Spaska ke pravime muabet ? daj ne go vtri muabetot daleku od temava za posle da ne se cudis zasto si baniran.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
:pos2::pos2::pos2: Реално кенефа на Европа за жал е Македониja.
Не се секирај ќе платиме ние две червени...Не е проблем за толку имаме...Иначе некоја препорака од тебе да ми кажеш која е најдобрата јавна куќа во блгарија? Некоја поефтинка така каде што даваат за 1 червена, пошо веќе и две ви се многу....:tapp:

И доста се зачленувате на форумот само да правите кавги и да полните место...Ако сакате да бидете членови на форумот дискутирајте отворено на секоја тема а не да отварате нови јузери секојпат кога fmi ќе ве повика.
Бреј што ќе беше идиотска работа бе...Го поплавија форумот со татари незнам зошто им дозволувате да се регистрираат...

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Не се секирај ќе платиме ние две червени...Не е проблем за толку имаме...Иначе некоја препорака од тебе да ми кажеш која е најдобрата јавна куќа во блгарија? Некоја поефтинка така каде што даваат за 1 червена, пошо веќе и две ви се многу....:tapp:

И доста се зачленувате на форумот само да правите кавги и да полните место...Ако сакате да бидете членови на форумот дискутирајте отворено на секоја тема а не да отварате нови јузери секојпат кога fmi ќе ве повика.
Бреј што ќе беше идиотска работа бе...Го поплавија форумот со татари незнам зошто им дозволувате да се регистрираат...
Тие се вториот дел од билбордот :)

S

smart ass

Гостин
И после сум дискриминирал...ХОРДАТИ биле.

.па само ХОРДАТ го прави ова:pos2:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
ништо не разбрав :toe:
обиди се да пишуваш поразбирливо ... се наоѓаш на Македонски не татарски форум :toe:

Реално кенефа на Европа за жал е Македониja.
Реално вас ве преставија како кенеф не нас :toe:

имате свестка репутација како кенеф еј ... колку и да е негативно треба да сте среќни за популарноста како ЕУ Кенеф :tv::tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom