Vinnetou
Continium Transfunctioner
- Член од
- 15 мај 2005
- Мислења
- 3.513
- Поени од реакции
- 482
Aj вака, мислиш дека негативните резултати на Јувентус повеќе се одразуваат врз навивачите отколку врз управата и акционерите кои губат многу МНОГУ пари, па не прават ништо за да го спречат тоа и свесно го уништуваат клубот?! Не ме зезај дружеПа најнормално ќе е застапен кога ни доаѓаат екипи како Палермо и ни даваат по три гола дома, ако тоа за тебе е нормално ок . За разигрувањето јас како што знам беше кажано дека порано да се донесел тренер за да се уиграле играчите, ако ова што го прикажува ЈУВЕ е игра ондак јас сум Џејмс Бонд. ЈУВЕ веќе 3 години нема никаков напредок а еве и четвртата по се изгледа ќе биде таква, сите работи што се случуваат во клубот се погрешни, едино исправно е купувањето на Красич. Значи да сум јас претседател на ЈУВЕ по изјавата на Дел Нери дека ЈУВЕ нема шанса за титула, за 24 часа ќе го немаше од клубот, но ЈУВЕ е клуб кој толерира и 5-10 порази во низа за да се уигра клубот :wink:
Друго, без разлика дали е Палермо, Интер или Чезена, кога имаш неуиграна екипа не е битно против кој се игра, Милан изгуби од ЧЕЗЕНА (која 20 години не играла во Серија А) на сред Сан Сиро, уште еден доказ дека секој секого може да тепа!
Последните години не ги коментирам затоа што имаше инвалиди во управа. Годинава почнуваме од нула, заборави ги тие 2-3 години со Секо на чело.
Моменталнава управа ја ужива довербата од истите што лани го палеа стадионот во знак на протест! Тоа кажува доволно за некои работи. Сигурно тие што живеат во Торино и имаат многу поблиски контакти со клубот (Drughi, Fighters...) знаат многу подобро што се случува отколку јас и ти тука. A ако тие собраа сила да им аплаудираат на сопствените играчи после пораз, и ако тие сфатија дека треба време за да се изгради успешна екипа, не знам зошто ние да не го сфатиме истото.
Да се разбереме, не сум задоволен од моменталната ситуација, ама бар знам дека следат подобри денови и не ширам негативна енергија.
p.s. Смена на тренер во оваа фаза е еднакво на уште катастрофална и пропадната сезона - ти гарантирам!
p.p.s. добар дел од играчите дојдоа на крајот на преоден рок, други играа на светско. За сите овие, почетните кола се моментот кога влегуваат во шемата.