Vinnetou
Continium Transfunctioner
- Член од
- 15 мај 2005
- Мислења
- 3.513
- Поени од реакции
- 482
Oвој дрес го земав од таму на времето^ Оди во ГТЦ на 3-ти кат во Пирамида, таму имаше едно време.
Oвој дрес го земав од таму на времето^ Оди во ГТЦ на 3-ти кат во Пирамида, таму имаше едно време.
Минатата сезона имаше шпекулации кои го поврзуваа Шелото со Јувентус,дека Алесио Секо пратил скаути да ги следат неговите настапи.Има сличности со Камора,исто игра десно крило и е итало-аргентинец и чим Моџи го препорачува тогаш треба да се земе но имаме ние веќе играчи таму а и изјави дека сака да игра за Интер.
епа подобро ми игрет со овај белиов од сеа и на домашен терен да играме со негоЧестито победа топ партија прикажаваа вашиве само една забелешка, неам видено погрд дрес од овој белиов на Јуве
Melo uživa u poštovanju navijača Juventusov veznjak Felipe Melo je presretan što je konačno zadobio povjerenje navijača nakon što je imao jako tešku prvu sezonu u Torinu.
Brazilac je konačno počeo pokazivati dobre igre pod vodstvom Del Neria nakon što je prošle sezone bio jedan od najlošijih igrača.
"Jučer smo ostvarili našu prvu pobjedu u Ligi ,a navijači su mi pružali podršku i nakon poraza od Baria i nakon dva domaća neriješena rezultata."
"Presretan sam zbog njihove podrške prema meni. To mi znači jako puno jer do sada nisam dobijao podršku i aplauze od navijača."
"U Italiji se dosta pisalo o mom odnosu su navijačima. To je sramota jer sam pročitao i u brazilskim novinama da sam bio izviždan i očito me je to rastužilo."
"Trener je dao timu injekciju samopouzdanja i važna pojačanja su stigla ovog ljeta. Unatoč našem trenutnom mjestu na tabeli to još nije ono gdje bi mi željeli da budemo."
"Došlo je do značajne promjene u našem mentalitetu i mislim da ove sezone ćemo biti puno bolji nego prošle." zaključio je Melo.
^ Оди во ГТЦ на 3-ти кат во Пирамида, таму имаше едно време.
Прашање е во државава каде се?Не се оргинал во Пирамида...
Оригинал само во Nike, а нашиве килави увозници на Nike ништо не увезуваат, а тоа малку што го имаат е стара роба. Цените кои ги ставаат на таа стара роба се смешни...Не се оргинал во Пирамида...
гледам овде 75€ е сеа незнам дали е со си поштарина али не верувам да е со си поштарина имаш право брат дека ке фати преку 100 евраОригинал само во Nike, а нашиве килави увозници на Nike ништо не увезуваат, а тоа малку што го имаат е стара роба. Цените кои ги ставаат на таа стара роба се смешни...
Moже од juvestore.it - ќе те фати преку 100€ со се пошта.
Зато вака мотивиран бил последниве денојИначе Красич доби ќерка денеска , Мила ...
нека му е жива и здрава