Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
еј не бев тука неколку дена немав од кај да пишувам појма неам што има ново? на време се вратив за утакмицава утре

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Del Piero - Quagliarella

Pepe - Aquilani - Melo - Krasic

De Ceglie - Chiellini - Bonucci - Motta

Storarri

Oва е најверојатниот состав против Дорија. Јас би направил една замена: на местото на Пепе би го играл Ланзафаме, од проста причина што Пепе не знае да игра лево!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.928
Поени од реакции
8.806
Del Piero - Quagliarella

Pepe - Aquilani - Melo - Krasic

De Ceglie - Chiellini - Bonucci - Motta

Storarri

Oва е најверојатниот состав против Дорија. Јас би направил една замена: на местото на Пепе би го играл Ланзафаме, од проста причина што Пепе не знае да игра лево!

уште Буфон ви фали за да кажам ова е се најдобрите 11 на Јуве

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Момци денес ке биде тешко очекувам тврд натпревар со доста такизирање но дел нери одлично го познава тимот на самп мислам ке биде доста добар меч очекувам победа

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
уште Буфон ви фали за да кажам ова е се најдобрите 11 на Јуве
Па да, ама и други играчи што не играле и треба да се погледнат. Пред се мислам на Траоре кој има задача да биде подобар од Де Чеље. Мислам дека нема да му биде многу тешко да го постигне тоа :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.928
Поени од реакции
8.806
Па да, ама и други играчи што не играле и треба да се погледнат. Пред се мислам на Траоре кој има задача да биде подобар од Де Чеље. Мислам дека нема да му биде многу тешко да го постигне тоа :)
не го знам Траоре, али не го потценувај Де Чеље сепак италијанец е,млад е го имам гледано порано повеќе кога играше за младите и супер играше така да не го отпишувај уште сега божем е некој пензионер.... гледам немате некое асално лево крило за во формација 4-4-2

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
не го знам Траоре, али не го потценувај Де Чеље сепак италијанец е,млад е го имам гледано порано повеќе кога играше за младите и супер играше така да не го отпишувај уште сега божем е некој пензионер.... гледам немате некое асално лево крило за во формација 4-4-2
Да да има време цела сезона да се покаже. Ако ништо друго бар фаца е. :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Еден Алварез од бари праеше што сака со Де Чеље бевме со хендикеп сакам да го видам Траоре прва али сепак е Самп не се за потценување па затоа може не сака одма да го ризикува ќе го видиме во наредни кола иако сакам уште утре

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
10Del Piero - 18Quagliarella

20Lanzafame - 14Aquilani - 4Melo - 27Krasic

17Traore - 3Chiellini - 19Bonucci - 2Motta

30Storarri​
за денес овај состав го очекувам ... мислам ке биде доста тврд натпревар и не извесен ... а нее битно победа 1 0 или 5 0 да забележиме победа од ланските стрелци само киело е тука .... да потсетам лани амаури 2 киело трезеге и каморанези .... доста изменет состав

Giovinco ------- Amauri

Diego

Sissoko ----- Melo ------- Camoranessi

Grygera - Cannavaro - Chielini - Grosso

Bufon​
скоро цел тим е променат од тој шо победи 5 1 до овај денес скоро 9 души променати се

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
МОРА да ја тепаме Дориа и да влеземе во победнички ритам, а подобро место од Олимпико и плус тоа 17 годишнина на Дел Пиеро во дресот на Јуве, нема. Очекувам тврд натпревар, не верувам дека ќе имаме течна игра, но сигурен сум дека утре момците ќе покажат глад за победа.

Наш најдобар играч утре треба да биде Дел Нери, тој ги направи тим и знае како дишат играчите, така што не треба да им остави простор да мрднат. Нешто слично како она што им го направи Мурињо на Челзи.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Еден Алварез од бари праеше што сака со Де Чеље бевме со хендикеп сакам да го видам Траоре прва али сепак е Самп не се за потценување па затоа може не сака одма да го ризикува ќе го видиме во наредни кола иако сакам уште утре
а стратегот што превзеде со пребрзиот Алварез??? типчето нема друго ништо ама експлозија е,ретко кој може сам да се справи со таква брзина(праволиниски,ама сепак беше РАКЕТА)-требаше да покрива некој,најлогично левото крило,ама помош никако не стигаше.....
денес подобро е да видиме зошто Дел Нери ја прифати и е поставен на оваа одговорна функција !

С

сашенко

Гостин
А го имаш гледано лани за јуве како изигра цела сезона?Сега во последно време почна да се оправа ама не е тоа тоа.Прави глупави грешки.Да се надеваме дека траоре ке се покаже одлично иначе само со Де Чеље неможеме цела сезона...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.051
Поени од реакции
5.693
Моџи го поздрави потегот на Јувентус што го враќа Павел Недвед, и изјави дека Недвед е човек кој може да ја покрие секоја улога на техничко ниво во клубот. линк

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom