Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Едвај чекам да си замине затоа што со него се ослободи простор за Робињо,се знае кој е боље од нив двајца и зошто зборам така нема што тебе да ти се правдам............а за тоа дека Кваљарела е боље од него? хаха ќе покаже сезоната

Само не ми е јасно како може да се жалиш дека немате доволно напаѓачи а одбиваш да признаеш дека ќе ви беше од помош доаѓање на Бориело.
помош ќе беше некој од последните шпекулации-Агуеро,Форлан,па и Пацини,а на Бориело се најдобро,кога прочитав дека бара 3,5 по сезона ми олесна.....сезоната е долага чувајте си го можеби ќе ви се најди,треба некој и топки да носи на тренинзи:pos:

помош ќе беше некој од последните шпекулации-Агуеро,Форлан,па и Пацини,а на Бориело се најдобро,кога прочитав дека бара 3,5 по сезона ми олесна.....сезоната е долага чувајте си го можеби ќе ви се најди,треба некој и топки да носи на тренинзи:pos:

veke zamina vo roma na pozajmica

Нема што да го чуваме,отиде и нема да се врати веќе,пошто гледам ги зедовте Агуеро и Пацини немаше место за Бориело а? хаха
Нема везе очигледно според тебе боље е без засилување одколку Бориело така да ок,тој е играч на Рома веќе таму ќе си ја покаже вредноста.

--- надополнето ---

како позајмица нели е продаден за 13м рома го зема на кредит?

Оваа сезона ќе игра под позајмица од 2 мил а следната ќе го купат за 10 мил на рати од 3 год.

Нема што да го чуваме,отиде и нема да се врати веќе,пошто гледам ги зедовте Агуеро и Пацини немаше место за Бориело а? хаха
Нема везе очигледно според тебе боље е без засилување одколку Бориело така да ок,тој е играч на Рома веќе таму ќе си ја покаже вредноста.
Дел Пиер,Кваљарела,Јакинта,Амаури-мислам дека се доста напаѓачи,сепак примарната цел е Италија,нормално ако се разигра овој новокомпониран состав.....покрај овие четворица не е потребно дрво како Бориело,во никој случај,всушност сезоната е пред нас,а тој е веќе на позајмица во Рома-па да видиме на кого среќа ќе му донеси

^ Не ми е гајле на кого ќе му донесе среќа тој е под позајмица што ја обврзува Рома на негов одкуп така да тој сега е само напаѓач на конкурент ништо повеќе,а ако ти викаш дека тие 4-ца се доволни тогаш се сложувам со тебе,би било убаво да видиме квалитетен разигран јуве годинава,оддамна се немаат појачано вака италијанските екипи земено во глобала,така да ќе биде интересна сезона.

ќе биде интересно да видиме како ќе се снајде Траоре верувам во играчот,посебно и Де Чеље да се стегне малце добар е трансверов за конкуренција.Гросо нека си купи сезонски билет за на трибини или нека собира топки

Брат ти овој Траоре ваљда го имаш гледано на утакмици слушнав изигра 11-12 за арсенал минатата сезона.Може да се очекува нешто од него сезонава зашто ако е замена за Де Чеље тешко нас.Мислам има квалитет некаков детево или дојден е зашто арсенал нашле за поевтино некој топки да им носи..

juvinese ili juvedoria...vikajte go kako sakate ovoj tim no iako ne sakam da seam pesimizam pomegu vas tuka i iako sum fan na juve....sumr istotaka razocharan od ovoj preoden rok!!! gospod neka ni e na pomos

полека де ,што било преку ноќ,не е ова реал со 1 0000000000 буџет а и со толкав буџет пак не се редат сами титулите,треба замисла треба план за подолг рок,ќе се врати јуве на стари патеки полека полека....

da se nadevame deka ke bide taka... razbiram deka nemashe kojznae kakvi igrachi na pazarot ama sepak mozheshe i da se napravi poveke!!! i mislam deka diego zasluzhi ushte edna shansa vo uloga alla pirlo ili kako polushpic...megutoa da se nadevame deka ke se podobrat rabotite

juvinese ili juvedoria...vikajte go kako sakate ovoj tim no iako ne sakam da seam pesimizam pomegu vas tuka i iako sum fan na juve....sumr istotaka razocharan od ovoj preoden rok!!! gospod neka ni e na pomos

Ццц почнаа аватари да ми копираат...
Не сме толку лоши бе имаме добар тим само треба време и се ќе дојде на свое место а шо се однесува за другиот пост се сложувам за твоето мислење во врска за Диего.

--- надополнето ---

^ Не ми е гајле на кого ќе му донесе среќа тој е под позајмица што ја обврзува Рома на негов одкуп така да тој сега е само напаѓач на конкурент ништо повеќе,а ако ти викаш дека тие 4-ца се доволни тогаш се сложувам со тебе,би било убаво да видиме квалитетен разигран јуве годинава,оддамна се немаат појачано вака италијанските екипи земено во глобала,така да ќе биде интересна сезона.
Само да разјасниме нешто...Навивач си и на Милан и на Јуве??
Чудно ми е дека ги купивте Ибра и Робињо и јас да се радувам дека милан ќе ни бидат конкуренти некако не иде...

се мислам дали да зеам дрес од Ринаудо или Фредерик хахах :pos:

--- надополнето ---

Ццц почнаа аватари да ми копираат...
Не сме толку лоши бе имаме добар тим само треба време и се ќе дојде на свое место а шо се однесува за другиот пост се сложувам за твоето мислење во врска за Диего.

--- надополнето ---

Само да разјасниме нешто...Навивач си и на Милан и на Јуве??
Чудно ми е дека ги купивте Ибра и Робињо и јас да се радувам дека милан ќе ни бидат конкуренти некако не иде...
не е он крив што навикнат е да не гледа на врвот

Оцена за работата на Марота,и дали вределе играчите кои се ангажирани најреално ќе се дава на крајот од сезонава.

Минатата сезона беа ангажирани Мело и Диего.Две засилувања по 25 милиони евра,плус Гросо,Касерес,Канаваро итн. Јуве се ставаше на рамниште со Интер за освојување на Скудетото,стартот на сезоната 2 победи против Рома и Лацио во Рим,но на крајот испадна дека е една од најлошите сезони на Јуве во историјата.Тоа е доказ дека купувањето на „ѕвезди“ не гарантира успех на екипата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom