Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Страшно многу сум разочаран од новата управа на Јувентус. Трезеге беше легенда на Јуве, требаше да се пензионира во клубот.

Мислам дека изборот за Трезеге да ја промени средината беше лично негова желба. Не сакаше да ја грее клупата и самиот побара да биде продаден. Едниствено нешто што се надевам дека управата ќе направи е проштален меч за Давид пред навивачите во Торино.

Uno, due, Trezeguet!

Фала за се што стори Трезеге за црно-белиот дрес.Искрено му посакувам се најдобро во новиот клуб и повторно да дава голови.Како и да е тој е легенда запишана во историјата на клубот.

Жам ми е за Трезегол, ама тоа е тоа ... фала му за се што направи ви Јувентус !!

fala ti Trezege za se sto napravi za juve.Ne pamtam takov igrac -spic vo juve drug barem ja od koga gledam juventus

Диего си отиде се изнервирав затоа што изгубивме добар играч, но за Трезеге сум тажен затоа што пред се губиме голем човек, кој што последниве 10 години ни донесе многу радости и една тага(промашениот пенал во финалето), ваков играч еднаш се раѓа, заедно со Дел Пиеро го составуваат најуспешниот тандем во историјата на Јувентус ако не и во Серија А воопшто, јасно е дека време беше да си замине, но жал ми е што немаше некој опроштален натпревар или пак да организираа нешто за неговото заминување некако премногу тивко си заминува еден од најдобрите и најлојалните играчи на Јувентус. Како и да е му посакувам се најдобро и враќање во клубот како тренер или дел од управата!

Thanks for everything!

--- надополнето ---

првиот гол на трезеге во црно белиот дрес неможам последниот да го најдам

Жити се од кај ова е неговиот прв гол за Јувентус, те молам гледај малку подобро за кој натпревар станува збор.

момци не ја кривите новата управа јес да трезеге е легенда во одкупната клауза имаше договор дека тие што останаја во сериа б может да си одет кога сакет а управата да не ги попречи во тоа ... едно друго ... сакам да ви кажам дека можеби трезеге има видено дека нема да го играат и затоа има решено да си замини управата неможи да преговра без тој да сака :( така да нз шо ја кривите новата урпава ... со срека нека му е во новиот клуб сепак ако не сакаше управата да му помогни немаше да ја плака цената на трансферот ЧИТАЈ ЈУВЕ КЕ МУ ЈА ПЛАЈКА ПЛАТАТА ВО ХЕРКУЛЕС за рем то нее за почит ... херкулес не можеше да си дозволи на еден начин да му ја плајка цената сепак тажен сум за ТРЕЗЕГЕОЛ. Со срека царе во новиот клуб и еден ден да се вратиш во торино како тренер на помладитекатегории или во управа ЧАО ДАВИД ТРЕЗЕГЕ

Лееле престанете неможам веќе.... само престанете!!! :( :(

Thanks for everything!

--- надополнето ---

Жити се од кај ова е неговиот прв гол за Јувентус, те молам гледај малку подобро за кој натпревар станува збор.

брат можеби тој нее првиот гол... така го даде на youtube сепак тажно е кој како сака нека кажи за трезеге :( човекот е прав бианконер

DAVID TREZEGUET !!

Едеон од моите омилени играчи, уште многу одамна !! Многу ми е жал што ке го напушти клубов али тоа е има и такви моменти! НИКОГАШ НЕМА ДА БИДЕШ ЗАБОРАВЕН !!! ВИСТИНСКА ЛЕГЕНДА, ЗАЕДНО СО ДЕЛ ПИЕРО ЈА ИСКРОИ ЦЕЛА ИСТОРИЈА НА КЛУБОТ !!!
СРЕЌА ВО НОВИОТ КЛУБ И ТАМУ ДА БИДЕШ ПРВ СТРЕЛЕЦ. Се надеваме дека ќе имаме можност да изгледаме некој натпревар од Херкулес.

Trezeguet, осет за гол, поим за фудбал !

Сите голови на Трезе во јуве,најбољи напаѓачки тандем од кога гледам фудбал,Дел Пиеро-Трезеге

Дај олабавете малце за трезеге.и онака само плата земаше последниве 3 години,нека игра барем во херкулес.Легендата на клубот е една и единствена ALESSANDRO DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!!!
И дај пишете нешо за утре иаме утакмица,отиде трезеге готово.
Очекувам квањарела и красич во првиот составд а ги видам.:smir:

Денеска играат Бари:Јувентус,Почеток:18:00 на Телма.. се надевам на добар фудбал,и се разбира победа на Јувентус!:icon_bigg

Аквилани и Красич на тренинг...

C_3_Media_1123487_immagine_xl.jpgC_3_Media_1123483_immagine_xl.jpgC_3_Media_1123484_immagine_xl.jpgC_3_Media_1123513_immagine_xl.jpg

pencil.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom