Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе има многу разлика од тој јуве до овој ама ке се снајдеме ке видите.Ке биде ова далеку подобра сезона од предходната.

Аквилани стигна одамнаааааа во Јувентус незнма што има ново тука.Сепак добредојде за аквилани уште еднаш...
Можеби да,но пред тоа многу се шпекулираше ќе дојде-нема, и така,но ова е официално..:)

Наскоро клипчиња на youtube чао диего ке гледаме.Не направи многу ама сепак има што да се види и да се складира на youtube.

Извинете што се мешам,али ств Диего си иде? :nesvest:

момци мене мие жал за диего и не не се снајде првата сезона еве реши марота да го продајт .... требеше да добиет шанса ... едно но јас не навивам за диего навивам за јувентус дај ве молам не бидете плачковци боже боже знам дека е оф топик ова шо го пишам али морат дај не бидете плачковци .... да почни сезонава па во мај ке видиме шо тим составил марота а не сеа ... ајт :salut:

Диего 99% си иде меѓутоа додека не видам некоја изјава од официјално лице не верувам. А тоа дека сме го продале за 15 плус бонуси е објавено од Билд, така да на сумата можеме комотно да се изнасмееме. Ако Диего замине во Волфсбург, тогаш мислам дека има огромни шанси да дојде Џеко наредниот трансфер период. Ако не Џеко, тогаш мислам дека ќе биде Пацини. Сега ќе мораме да крпиме со ДП, Амаури, Јакинта и евентуално со уште некој SS ако дојде. Ич не ми е по мерак ова, но оценка за трансферите и компактноста на тимот ќе дадам на половина од сезоната. Сепак Јуве е голем клуб и треба да им се даде шанса на Дел Нери и играчите да покажат што знаат. Не заборавајте една многу важна работа за Скудетото: шампион се станува со победи против помалите екипи, а не против Интер и Милан. И лани дома ги добивме Интер и што од тоа..... губевме од Бари, Катанија, Киево и ред други. Дел Нери лани доста добро се покажа против малите екипи и затоа сметам дека треда да се остави простор да покажување па потоа да се суди.

Му посакувам се најдобро на Диего во новиот клуб и знам дека таму ќе блесне во најдобро издание и ќе си ја увидат грешката од управата ама касно ќе биде.Сепак останувам зад потезите што ги прави управата и верувам дека оваа сезона ќе биде далеку подобра од претходната,сепак треба брзо да се реагира на пазарот и да се донесат уште играчи како и замена за Диего. FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS.

Него ќе биде интересно за диего. Нели Јувентус му бил омилен клуб, сонувал за него да игра. ОВа беше кажано кога дојде. Зошто сега последно време ништо не кажа, барем дека не сака да си оди ако ништо друго. Демон, така е, ние за Јуве навиваме не за Диего. Сакаме да остане, но што е тука е. Сега за сега мислам нит сум ја возвишил, нит сум ја плукнал. Затоа ќе си почекам до Крај на Мај.

многу играчи дошле и отишле од клубов они знаат зошто.Ајде малце ретро а колку ми се иде на утакмица сезонава

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom