Камо среќа, Џековци и Каримовци можат вода да му носат на овајнајверокатно трезеге си заминува.Можна е замена форлан-трезеге.Повеќе ќе се знаело во наредниве 3 дена до супер купот во монако.Тука инфо.
Денешните медицински тестови биле позитивни,и се оди според планираното.Утре попладне ќе биде потпишан договорот меѓу Аквилани и Јуве,а Аквилани може да дебитира во дресот на Јувентус уште на ревијалниот натпревар против Примавера тимот.а додека пак агентот на Аквилани изјавува дека No alarm for Aquilani to Juve. The midfielder's agent, returned to Turin after the trip to Liverpool, told TuttoJuve.com microphones that are planned for today other views: "It 's ok, other tests are planned for tomorrow, all proceeds as planned. After signing the requests will come. " дека се оди по планираното . ке видиме утре
ахам кико суперДенешните медицински тестови биле позитивни,и се оди според планираното.Утре попладне ќе биде потпишан договорот меѓу Аквилани и Јуве,а Аквилани може да дебитира во дресот на Јувентус уште на ревијалниот натпревар против Примавера тимот.
секој трофеј е битен, макар и втора европска лига... Ако ништо друго, психолошкиот момент се крева со освојување титули. :wink:[/QUOTE]
јас не сум задоволен со натпреварување како ЕЛ,само ќе се трошат безпотребно силите,а можни се и повреди кои ќе влијаат во формата на тимот....трофеј како Скудетото веќе би значело нешто по повеќегодишниот пост,а со оформување на ваков тим би било штета да не се земе токму годинава и тоа во добра конкуренција,а не како што ги освојуваше Интер-без конкуренција....барем Алекс да го испратиме со скудетото в раце:)
Па дали им стои :smir:
Им стои бе брат
Aбе јасно, ама ипак сезонава тоа и Скудетото ни остануваат, така да дај шта даш!јас не сум задоволен со натпреварување како ЕЛ,само ќе се трошат безпотребно силите,а можни се и повреди кои ќе влијаат во формата на тимот....трофеј како Скудетото веќе би значело нешто по повеќегодишниот пост,а со оформување на ваков тим би било штета да не се земе токму годинава и тоа во добра конкуренција,а не како што ги освојуваше Интер-без конкуренција....барем Алекс да го испратиме со скудетото в раце