Зна4и колку е брз тоа е неверојато! е стварно ни треба ваков коо игра4иштаваBogami ni treba i vakov brz i da gi ebe protivnocite vo sekoj moment
Зна4и колку е брз тоа е неверојато! е стварно ни треба ваков коо игра4иштава
Јас мислам дека 10-ката на Дел Пиеро треба да ја повлечете.Леле стварно луѓе што ке се деси кога Дел Пиеро ке се пензионира?Мада не верувам дека ке отиде у пензија додека не дојде некој асален кој што ке го убеди Дел Пиеро дека е достоен за 10ката и дека може да биде лидер на јувенутс.Јас сум сигурен 100% дека Дел Пиеро би останал во Јувентус и до 40 година мада и да не игра ич само колку да биде тука за тимот а и од инает според мене треба да остане за да не се даде 10ката на било кого а без 10ка јуве несмее да остане.Баш ме интересира дали Диего ке се покаже достоен за тој дрес.
После играч како Дел Пиеро никој не заслужува да ја носи 10ката на Јувентус,но некој мора да ја носи неа и одговорноста која ја носи играчот со тој дрес.Се надевам дека Диего ќе успее да се наметне нареднава сезона,и дека ќе успее да се наметне како нов лидер.Диего веќе покажа дека не е достоен , ниту пак заслужува да ја носи 10ката ...
За разлика од Милан во Јувентус поминале еден куп играчи кои своевремено биле на местото на ДелПјеро. Ако почниме така да прајме ќе треба да бараме дозвола троцифрени бројки да клаваме. Досега колку шо памтам само дресот на Скиреа беше повлечен и то лани беше вратен за да го носи Гросо ако не се лажам.Јас мислам дека 10-ката на Дел Пиеро треба да ја повлечете.
Пинтуричио заслужува највеќе од сите да се повлече десетката.сите рекорди ги сруши во Јуве.затоа нема дискусија за о0ва прашање.Останува управата да реши шо ќе се деси по неговото пензионирање,иако мисламд ека ќе се деси тоа доколку ањели се на чело на Јуве тогаш.За разлика од Милан во Јувентус поминале еден куп играчи кои своевремено биле на местото на ДелПјеро. Ако почниме така да прајме ќе треба да бараме дозвола троцифрени бројки да клаваме. Досега колку шо памтам само дресот на Скиреа беше повлечен и то лани беше вратен за да го носи Гросо ако не се лажам.
Не дека Алекс не заслужва таква чест. Проблемот е дека има уште многу други такви играчи за кои не бил повлечен дресот.
милан ја има повлечено 6ката на Барези и 3ката на Малдини може да ја носи само син му.Мислам дека ако некој заслужи повлекување тоа е Алекс.Но го нема кажано последниот збор има уште да трча на теренотА бе какво повлекување не е ова НБА па да се повлекуваат дресовите.
И да пиев додека да вратиш на постот ќе се отрезнев. ))) Ја решивме забуната пред 2 дена ние,читај малце повеќе не само 1-2 поста.Дечко тебе не ти е добро изгледа ??? Герет Бејл игра во Тотенхем и има 22-23 години ... Да не си пиел нешто ?