ЧЕНТО
Претседник
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 8.239
- Поени од реакции
- 4.839
Не ме разбра , во нормални околности Красич би вредел 20тина милиона евра сигурно ... во моменталната ситуација каде е на крајот од договорот 10-12 милиони се доволно и нема потреба да се преговара со ЦСКА кога те ебат во здрав мозок :wink:
Не е финтата само да го донесиш играчот , треба да останиш доследен на некои принципи ... воедно Јувентус е голем клуб па нема потреба да си игра на ти го дај ми го со некоја провинција од Москва , Красич не е единственото крило на пазарот ...
Кој принципи жити се???? Очигледно се работи за недостиг на средства.Да имаше клубот доволно средства за екстра квалитетни играчи,немаше сега вашата управа да се заебава со некоја екипа од Русија,за 1,5 милиони евра.Работата е што за таа сума(18 мил) тешко да најдете исто толку квалитетен играч.Или со други зборови ќе ви требаат минимум 40,50 милиони за играчи од типот на Агуеро,Ди Мариа,Силва,Хесус Навас.
Да ги имавте тие пари Силва ќе се сликаше веќе со дресот на Јуве,и немаше тука да се расправате дали треба или не треба да се доплатат тие 1,5 милиони евра(малце дури и смешно делува,без навреда).ЦСКА ако не го даде на вас,ќе го даде на некој друг,тоа бидете сигурни.Вас времето ви тече,такашто сосема ми е логично од страна на ЦСКА да се ценкаат.Они во никој случај нема да остават наредно лето да го изгубат за без пари.
Вака стрпете се до крајот на СП,па тогаш работите ќе се разјаснат.