Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
што викате за овој дрес?Прегледај го приврзокот 30693 ми се допаѓа ,класично а и црно најбољи стои,само белата лента ми смета,нема потреба.
Мај фејворит до сега дефинитивно,бар за втор дрес да биде,а оти бе белата ти смета? Па ЦрноБелата е нашата боја нее црна,а од каде стигна до дресот? официјално е во изборот или само фан мејд?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Според најавите, Јуве и Џенова се договориле околу Бонучи. Јуве ќе ги добие од Џенова 50% од договорот на Бонучи,а во замена за тоа Џенова ќе ги добие 50% од сопственоста на Кришито, и продолжување на престојот на Паладино на уште една година во Џенова. После тоа Марота за другите 50% од договорот кој ги поседува Бари,ќе им го понуди Алмирон ,плус желбата на Бари да го добијат Лука Мароне на позајмица.

Браќа па ние овој за без пари ќе го земеме

Член од
12 април 2010
Мислења
178
Поени од реакции
69
Красич и Мартинез се се поблиску до Јувентус :vozbud:

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
што викате за овој дрес?Прегледај го приврзокот 30693 ми се допаѓа ,класично а и црно најбољи стои,само белата лента ми смета,нема потреба.
Дресов супер изгледа, а за белата лента, јас мислам дека е баш добро ставена затоа што го потенцира амблемот на Јуве, нешто слично што прави црната лента на дресовите на манчестер, со која што се потенцираат амблемот на тимот, знакот на најк и ради тоа што е како стрелка, упатува на спонзорот. Сличен ефект се постигнува и со ова, барем за амблемот, дури јас мислам дека треба да биде и поширока таа бела лента.

Според најавите, Јуве и Џенова се договориле околу Бонучи. Јуве ќе ги добие од Џенова 50% од договорот на Бонучи,а во замена за тоа Џенова ќе ги добие 50% од сопственоста на Кришито, и продолжување на престојот на Паладино на уште една година во Џенова. После тоа Марота за другите 50% од договорот кој ги поседува Бари,ќе им го понуди Алмирон ,плус желбата на Бари да го добијат Лука Мароне на позајмица.

Браќа па ние овој за без пари ќе го земеме
Кришито е сега на позајмица, или е 50-50 со Џенова? затоа шо ако е 50-50, и ако им се дадат и другите 50%, ондак не е за без пари...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
ЦСКА според последните најави се согласила да ги намали побарувањата за Красич од 18 на 15 милиони евра,а со тоа медиумите пишуваат дека Красич е многу поблиску до потпис во Јувентус.Главната причина поради намалувањето на цената се претпоставува дека е огромната желба на Красич да го облече црно-белиот дрес. линк

Един Џеко, во Сараево рекол дека парите се последното нешто што ќе одлучувало каде ќе ја продолжи кариерата.Сакал да најде клуб во кој ќе може најдобро да ги искористи своите способности. линк

Диего изјави дека има 5 годишен договор со Јувентус, и ако е до него сака да го испочитува до крај. линк

Член од
28 август 2008
Мислења
184
Поени од реакции
11
martinez koj e toj igrac kade igraer?
Мартинез игра за Катанија,и многумина го памтат по голот што го даде против Интер

:vozbud:

Паметен потег на Марота,кога нема да игра Красиќ ќе имаме топ замена за таа страна

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
дада,само Мартинез му е мајката.....имам деца од маалото што со радост би го облекле црно-белиот дрес

С

сашенко

Гостин
Па не е лош овој мартинез бе народе..второто клип4е е доста добро а и голот против интер у првото е топ.Ако дава такви голови и ако игра така и те како е добат како замена.А што бидна со Красич?ДА не се чека да испадн србија и официјално па да си го донесат у торино и да си завршат работа у еден ден....

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
Јувентус дошле до вербален договор со Катанија за Мартинез и со тоа го „претекнале“ Лацио во намерата да го земат.До официјално потпишување на договор би дошло за 48 часа. линк

По се изгледа Галас ќе заврши во Јувентус.Тутоспорт пишува дека тој ги прифатил условите што ги понудил торинскиот клуб и веќе на почетокот на следната недела ќе долета во Торино на официјализација. линк

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom