- Член од
- 23 септември 2008
- Мислења
- 313
- Поени од реакции
- 7
Момци кој ќе ви биде тренер оваа сезона може мало потсетување???
Фала однапред!
Фала однапред!
абе во право си да ама мислам дека кјаер е подобро решение од ГаласЗашо бе нема да му години.... Не заебавајте расно играчиште е Галас, па играл у Англиска лига а таму се игра 3 пати потврд фудбал одошто у италија така да овој во џеб ќе го стај Ето и сличните на него.... плус 32 години е значи уште 3 сезони има во него добри така да..... нема да шкоди во никој случај
Фала богу дека е подобро ама Галас ќе се најде во одбраната мада мислам дека тешко би дошле до Кјаер бидете реални малце да видиме што ќе напрај Марота негова е таа работаабе во право си да ама мислам дека кјаер е подобро решение од Галас
не зезаш или?Џиџи Дел нериМомци кој ќе ви биде тренер оваа сезона може мало потсетување???
Фала однапред!
Нема никаква заебанција, не ми текнуваше па ве прашав онака фино, поштено, човечки.Фала богу дека е подобро ама Галас ќе се најде во одбраната мада мислам дека тешко би дошле до Кјаер бидете реални малце да видиме што ќе напрај Марота негова е таа работа
--- надополнето ---
не зезаш или?Џиџи Дел нери
Леле,ништо.Повели и друг пат ...Нема никаква заебанција, не ми текнуваше па ве прашав онака фино, поштено, човечки.
Фала.
абе во право си да ама мислам дека кјаер е подобро решение од Галас
1)Тебе ќе ти реплицирам бидејќи си еден од малкумина кој може да се развие квалитетна дискусија...Јувентус има 10 скудета повеќе од Интер во ред е..јас тоа го признавам но дресот на Интер тежи повеќе европски титули...поценет трофеј се знае кој е и нема потреба од дискусија...тоа што ме нервира кај вас Јувенташите што го правите Интер некој треторазреден клуб а всушност најголемо дерби во Италија е кога играат Јувентус против Интер значи и интер е великан и интер е голем клуб....значи според вашата логика и Милан е нула клуб за Јувентус бидејќи има помалку скудета.....па бидете реални Интер е првата италјанска екипа која ги обедини сите трофеи во една сезона што другите италјански екипи го немаат постигнато и мислам дека заслужува колку толку почит а не како другарот HULK кој го спушта интер на ниво со реџина..ако беше на такво ниво немаше натпреварот со Јувентус да биди нарекуван дербито на Италија...уште од таму 70-тите години..плус Интер е едниствената екипа која нема досега играно во Сериа Б тоа значи уште еден податок дека се работи за гигант......1.Браво за освоената тројна титула на Интер, браво за освојувањето на ЛШ,потполно заслужено,но мојот тим моментално има 10 титули повеќе во домашното првенство и две ѕвездички на дресот. Броењето титули не ти одговараше до пред да освои Интер титула во ЛШ, а сега одговара кога Интер има 1 титула повеќе во Европа од Јувентус, а паралелно на тоа Јуве има 10 повеќе од Интер во Италија. Мене повеќе ми значат овие 10 во Италија отколку 1 повеќе во ЛШ.
2.Ултрасите на Интер, во 1999/2000 сезона му даваа целосна поддршка и навиваа за Лацио против Реџина кога во последното коло се решаваше титулата,кога на Лацио му беше потребна победа за да ја освои титулата, а Јуве изгуби од Перуџа на каллив терен и врнежливо време. Јуве,Милан и Интер се клубови со голем меѓусебен ривалитет, и за нив секогаш ќе важи поговорката „Секој непријател на мојот непријател е мој пријател“.
А кој ја бодреше Сампдорија на форумов во дербито против Рома и се крстеше во Пацини по крајот на утакмицата??1)Тебе ќе ти реплицирам бидејќи си еден од малкумина кој може да се развие квалитетна дискусија...Јувентус има 10 скудета повеќе од Интер во ред е..јас тоа го признавам но дресот на Интер тежи повеќе европски титули...поценет трофеј се знае кој е и нема потреба од дискусија...тоа што ме нервира кај вас Јувенташите што го правите Интер некој треторазреден клуб а всушност најголемо дерби во Италија е кога играат Јувентус против Интер значи и интер е великан и интер е голем клуб....значи според вашата логика и Милан е нула клуб за Јувентус бидејќи има помалку скудета.....па бидете реални Интер е првата италјанска екипа која ги обедини сите трофеи во една сезона што другите италјански екипи го немаат постигнато и мислам дека заслужува колку толку почит а не како другарот HULK кој го спушта интер на ниво со реџина..ако беше на такво ниво немаше натпреварот со Јувентус да биди нарекуван дербито на Италија...уште од таму 70-тите години..плус Интер е едниствената екипа која нема досега играно во Сериа Б тоа значи уште еден податок дека се работи за гигант......
2)за вториот податок не знаев сепак благодрам што ме информира..но на пример дел од вашиот фан клуб силно ја бодреа Рома во битката за скудетото а кај нас тоа тешко се гледа за било кој тим....то е то..поздрав!
ние ја бодревме бидејќи бевме во трка за скудетото со рома...а јас споменав пример ако сме 7-дмо место дека нема никој да подржуваме во случај за првбо да се борат јуве и милан или рома...:smir:А кој ја бодреше Сампдорија на форумов во дербито против Рома и се крстеше во Пацини по крајот на утакмицата??
Да видам да не верувам. Добро кажа Кико погоре: во вакви случаи каде ривалитетот е огромен „непријателот на мојот непријател е мој пријател“.:smir:ние ја бодревме бидејќи бевме во трка за скудетото со рома...а јас споменав пример ако сме 7-дмо место дека нема никој да подржуваме во случај за првбо да се борат јуве и милан или рома...:smir:
Ќе биде и тоа не се секирај :smir:1)Тебе ќе ти реплицирам бидејќи си еден од малкумина кој може да се развие квалитетна дискусија...Јувентус има 10 скудета повеќе од Интер во ред е..јас тоа го признавам но дресот на Интер тежи повеќе европски титули...поценет трофеј се знае кој е и нема потреба од дискусија...тоа што ме нервира кај вас Јувенташите што го правите Интер некој треторазреден клуб а всушност најголемо дерби во Италија е кога играат Јувентус против Интер значи и интер е великан и интер е голем клуб....значи според вашата логика и Милан е нула клуб за Јувентус бидејќи има помалку скудета.....па бидете реални Интер е првата италјанска екипа која ги обедини сите трофеи во една сезона што другите италјански екипи го немаат постигнато и мислам дека заслужува колку толку почит а не како другарот HULK кој го спушта интер на ниво со реџина..ако беше на такво ниво немаше натпреварот со Јувентус да биди нарекуван дербито на Италија...уште од таму 70-тите години..плус Интер е едниствената екипа која нема досега играно во Сериа Б тоа значи уште еден податок дека се работи за гигант......
2)за вториот податок не знаев сепак благодрам што ме информира..но на пример дел од вашиот фан клуб силно ја бодреа Рома во битката за скудетото а кај нас тоа тешко се гледа за било кој тим....то е то..поздрав!
брат само да ти кажам едно сеа не да те провоцирам али да бидиме реални секој клуб има кризни години ... еве интер има освоено само 11 бода во 1922/23 година во тогашната СЕРИА А ГРУПА Би требело да бит исфрлен од лига арно ама тогашниот преседател на интер и на кориеделоспорт имет кренато петција за да играт во тогашната СЕРИА А ГРУПА Б ....ние ја бодревме бидејќи бевме во трка за скудетото со рома...а јас споменав пример ако сме 7-дмо место дека нема никој да подржуваме во случај за првбо да се борат јуве и милан или рома...:smir: