Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Еве ги избраниците на Липи:

Голмани: Џиџи Буфон, Морган де Санктис, Фредерико Маркети, Салваторе Сиригу

Одбрана: Салваторе Бокети, Леонардо Бонучи, Фабио Канаваро, Матиа Касани,Џорџо Киелини, Доменико Кришито, Фабио Гросо, Кристиан Маџо, Џанлука Ѕамброта

Средина: Мауро Каморанези,Антонио Кандерва, Андреа Косу, Даниеле де Роси, Џенаро Гатузо, Клаудио Маркизио, Рикардо Монтоливо, Анџело Паломбо, Симоне Пепе, Андреа Пирло

Напад: Марко Бориело, Антонио Ди Натале Алберто Џилардињо, Винченцо Јакинта, Џанпаоло Пацини, Фабио Кварајела, Џузепе Роси 8 ЈУВЕТИНИ :vozbud: а од интер ни еден хахахахахах

За сите шо мислеја дека липи ќе си го земи стариот состав во Африка пазете ги плавите. Особено пазете колку години имаат истите. Ептен е подмладена репрезентацијата.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
За сите шо мислеја дека липи ќе си го земи стариот состав во Африка пазете ги плавите. Особено пазете колку години имаат истите. Ептен е подмладена репрезентацијата.
taka e treba da go vklucat micoli od palermo a od inter nema be bratce odti site se stranci tamu kazi mi nekoj dobar so e italjanec

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
http://www.goal.com/en/news/1863/world-cup-2010/2010/05/11/1918290/world-cup-2010-brazil-squad-no-ronaldinho-adriano-pato-or

Има еден коментар Дунга треба да си го смени името во Думб асс. Или е многу паметен или е многу глуп.

Од тројцата бразилци.
1. Амаури ... се сложвам, ни во најлошот кошмар не би го зел
2. Мело ... оди во репрезентација. Баш ме интересира како ќе го изигра.
3. Диего ... њтф. Знам дека не го играше многу ама воопшто да не го зема?? Можи малку потфрли во Јуве ама сигурно можеше да влези пред мело. И особено пред Кака кој ептен потфрли во Реал.

Бтв не влегоја ни роналдињо ни пато.. ова почнува да ме потсеќа на доменеш. За некоја несреќа вервам дека Дунга знај шо прај и со душа ги чекам мечојте на Бразил.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
2
voj Dunga stvarno e mn zaladen kako moze tie igra4i da ne gi zima, bash da vidam sho ke napravi so drugite, ne vikam deka se slabi ama nz ke vidime... ama se znae forza ITALY... najdobri se :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Незнам зашто Диего не го викнал али јебига он губи плус може да се повреди.А Мело баш ме интересира како ќе изигра баш само него ќе го пратам ако игра.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
јас се надевам дека Мело ќе изигра ѕверски на светсково како би можел да се продаде поскапо , бидејќи моментално не вреди ни 5 милиони ...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
На ТутоЈуве пишува дека можно е Бетега да си оди од Јувентус,ама не верувам дека тоа би се случило.
Тоа ти се само претпоставки на уредникот на ТутомеркатоВеб, Бетега во никој случај нема да замине од Јувентус.

Диего....Можи малку потфрли во Јуве ама сигурно можеше да влези пред мело. И особено пред Кака кој ептен потфрли во Реал.
Диего и Мело не играат на иста позиција.Нема многу Бразилци кои играат на позицијата на Мело и Џилберто Силва што се квалитетни за во Репрезентација, и затоа Мело и Џилберто скоро и да немаат посериозна конкуренција во Бразилската Репрезентација, а реално досега Мело сите натпревари за Бразилската репрезентација ги игра на доста високо ниво, и со оглед на тоа што во Репрезентацијата нема одиграно слаб натпревар потполно си го заслужува местото во Репрезентацијата.

јас се надевам дека Мело ќе изигра ѕверски на светсково како би можел да се продаде поскапо , бидејќи моментално не вреди ни 5 милиони ...
Јас мислам дека летово нема да биде продаден Мело, токму поради тоа што за него платија огромна сума (освен ако некој понуди 20+милиони), а ако прикажи одлична игра на СП мислам дека воопшто нема да биде продаден.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
http://www.goal.com/en/news/1863/world-cup-2010/2010/05/11/1918290/world-cup-2010-brazil-squad-no-ronaldinho-adriano-pato-or

Има еден коментар Дунга треба да си го смени името во Думб асс. Или е многу паметен или е многу глуп.

Од тројцата бразилци.
1. Амаури ... се сложвам, ни во најлошот кошмар не би го зел
2. Мело ... оди во репрезентација. Баш ме интересира како ќе го изигра.
3. Диего ... њтф. Знам дека не го играше многу ама воопшто да не го зема?? Можи малку потфрли во Јуве ама сигурно можеше да влези пред мело. И особено пред Кака кој ептен потфрли во Реал.

Бтв не влегоја ни роналдињо ни пато.. ова почнува да ме потсеќа на доменеш. За некоја несреќа вервам дека Дунга знај шо прај и со душа ги чекам мечојте на Бразил.

За Диего- И јас сум да биде избран, али не пред Кака туку пред Елано, па човекот со Галатасарај е 3 на табелата во Турција, каде што дури пред него треба да биде Алекс од Фенербахче а за Диего не ни треба да дискутираме. А Мело рака на срце за Бразил игра многу подобро одколку кај нас, такашто оправдан избор. Се на се Бразил нема некој моќен тим, како и повеќето репрезентации единствено Шпанците изгледаат моќно.

С

сашенко

Гостин
Јувентус:Диего исто така може да биде продаден...

Јувентус најверојатно ке ја врати старата 4-4-2 формација во следната сезона и мислат дека Диего тогаш не би им бил корисен.Постои шанса да пробат со да го направат midfielder што јас мислам дека тешко ке оди ама и тие се свесни дека тој е класичен Playmaker кој треба да игра позади напаѓачите а тоа е позиција на која ја НЕМА во 4-4-2 така да нема да им биде потребен.Не верувам дека ке пробаат крило да го стават а и напаѓач тешко пошто сака јувентус да купи светска класа напаѓачи кои се докажани веќе а нов експеримент во нападот не доаѓа во предвит.Така да многу големи се шансите да му кажеме чао на диего летово...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Се шпекулира дека Марота е заинтересиран за повеќе играчи, но тоа се само шпекулации: Давид Силва, Хоакин,Паломбо и Пацини исто така се поврзуваат со доаѓање во Јувентус, Коларов,Дренте,Кајт, Ди Мариа, Варгас итн. Се шпекулира дека Марота е огромен фан на Meксес, и дека една од првите работи на Марота во Јуве ќе биде зајакнување на одбраната. Други имиња во одбраната се споменуваат Сердар Ташчи, Бонучи, Ранокиа и Даглас од Твенте.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Се шпекулира дека Марота е заинтересиран за повеќе играчи, но тоа се само шпекулации: Давид Силва, Хоакин,Паломбо и Пацини исто така се поврзуваат со доаѓање во Јувентус, Коларов,Дренте,Кајт, Ди Мариа, Варгас итн. Се шпекулира дека Марота е огромен фан на Meксес, и дека една од првите работи на Марота во Јуве ќе биде зајакнување на одбраната. Други имиња во одбраната се споменуваат Сердар Ташчи, Бонучи, Ранокиа и Даглас од Твенте.
Едно е желба друго е реализација...

С

сашенко

Гостин
Едно е желба друго е реализација...

Добро е што вакви им се желбите барем.Ке беше лошо ако имаа некои желби да донесат некои АМАТЕРИ.Ако вака размислува Марота навистина ке биде супер.
Дренте,Ди мариа,варгас,Мексес, Хоакин, Пацини....топ...
Не верувам дека Коларов ке го донесат ина4е....

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Според The Sun, британски медиум, Ливерпул е поготвен да го продаде Аквилани за цена од 10 милиони фунти, а како најсериозен кандидат се смета токму Јуве. Не ми е баш по мерак овој евентуален потег, со оглед на тоа што ги имаме Кандрева и Маркисио пред се на тие позиции...

Иначе, сурфајќи по нетов, налетав на интересна страница на Фејзбук. Станува збор за идеата Отмар Хицфелд да дојде во Јуве. :) Што мислите за таквиот потег? =)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ајдеее се заебав што го земав од Диего дресот ако го продаат требаше од Киелини да земам и ја токмак.Хицвелд?од секогаш сум го поштувал ко тренер ама нели рекоа дека италијанец ќе седне

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.754
Поени од реакции
3.793
Иначе, сурфајќи по нетов, налетав на интересна страница на Фејзбук. Станува збор за идеата Отмар Хицфелд да дојде во Јуве. :) Што мислите за таквиот потег? =)

30 people like this
:tv:

Од старите дртала, оние со по 100 милиони години, сеуште најдобар е Трапатони .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom