Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Очигледно е дека не иде со 2 деструктивци, на полувреме мора Кандрева на место од Мело. И нападот делува млитаво денеска, Дел Пиеро утна 2 зицери кои ретко ги промашува, Јакинта некако отсутен, но тоа е тоа. Идеме на пресврт во второ, не се така недостижни 2 (барем) гола.

Очигледно е дека не иде со 2 деструктивци, на полувреме мора Кандрева на место од Мело. И нападот делува млитаво денеска, Дел Пиеро утна 2 зицери кои ретко ги промашува, Јакинта некако отсутен, но тоа е тоа. Идеме на пресврт во второ, не се така недостижни 2 (барем) гола.

Со импотентен напад како денес, тие два гола се еднакви на невозможна мисија!

Да бидеме искрени Дел Пиеро го заеба цело прво полувреме, тој да го дадеше голот кога излезе сам со голманот не верувам дека сега ќе губевме.
Не знам што е со него денеска.Воопшто не личи на оној Алекс кој пред неколку кола беше предводник на тимот ...
:(

Со импотентен напад како денес, тие два гола се еднакви на невозможна мисија!
Ајде еве го Амаури, можда он конечно ќе придонесе за нешто сезонава... :леводесно:

Не го плукајте Мело кога позицијата на која што игра му е неприродна.Не знам зошто Закерони не ја научи лекцијата : 2 деструктивци = јок резултати.
За шанси да имавме,имавме.Реализација нула.Алекс на последниве 2 натпревари едноставно е некоја бледа копија на оној Алекс на кој што сме навикнати да го гледаме.Ако со Бари беше 0-0 по првото полувреме,сега ќе биде 1-3 ...
ФОРЦА ЈУВЕ !!!

Дефинитивно треба да се случат измениве ако сакаме резултат.Дел Пиеро и Мело се моментално единствените кои ја кочат играта.Да видиме дали Закерони ќе го повтори одличниот потег од минатиот натпревар и ги изврши замните на полувреме ...
Ај се га се со тоа не му била погодена позицијата на Мело:tapp: Па професионален фудбалер е треба да знае секаде да се снаоѓа башка и 25М плативме за него:kesa: Дел Пиеро 0 на последниве 2-3 утакмици:kesa:

Ај се га се со тоа не му била погодена позицијата на Мело:tapp: Па професионален фудбалер е треба да знае секаде да се снаоѓа башка и 25М плативме за него:kesa: Дел Пиеро 0 на последниве 2-3 утакмици:kesa:
Убаво си рече Моџи тогаш : „Јас не би платил 25 милиони за Мело“,ама нашата управа не знае што прави.А за тоа дека треба да знае да се снајде,треба.Но едноставно,кога не иде - не иде ...
:S

Ете го, 1-1 Маркисио. Браво за акцијата. Ајде уште некое голче сега дур се збунети.

Одлично.Рано израмнување,предуслов за добра игра во второто полувреме ...

На овој Мело сае да му изнаебам у фамилија што му гледа Шехерезад.:nerv:
Ко умрен игра, желба ич, бар желба борбеност да имаше немаше да пцујам.
:juve:

Не знам што чека Закерони со измената ...
Можеби чека Катаниа да даде авто-гол,па да не се мачи да мисли кого да стави во играта ... :toe::toe:

Закерони се занимавал некогаш со фудбал?
По играта што ја поставил денес,ми се причинува дека тренирал кошаркарски тимови,а не фудбалски ...

Честито за прикажаната игра денеска.Значи да можеш,а да не сакаш да играш ...
Денеска Јувентус покажа колку го посакува тоа 4то место,па против Катанија едвај извлече 1-1.Неразбирливо за мене ... :toe::toe::kesa:

Ни куп ќе видиме ни свети куп.:toe:

Не знам што чека Закерони со измената ...
Можеби чека Катаниа да даде авто-гол,па да не се мачи да мисли кого да стави во играта ... :toe::toe:

Закерони се занимавал некогаш со фудбал?
По играта што ја поставил денес,ми се причинува дека тренирал кошаркарски тимови,а не фудбалски ...

Честито за прикажаната игра денеска.Значи да можеш,а да не сакаш да играш ...
Денеска Јувентус покажа колку го посакува тоа 4то место,па против Катанија едвај извлече 1-1.Неразбирливо за мене ... :toe::toe::kesa:

1. Закерони досега на неколку пати се има докажано дека не го бива. Колку шо памтам тој беше буквално избркан од клубовите кои ги водел. Удинезе е единствениот исклучок. А во Милан и покрај тоа што освои скудето никој не го сакаше (то е фамозната '99 кога Интер почна да ги фаќа климаксот, а Јувентус ја имаше една од најлошите сезони во историјата).
2. Катанија на Масимино воопшто не е тим за потценвање има само 4 порази и 7-9 нерешени и победи (бројките се отприлика). Сицилијанците дома се хорор + теренот е како некоја изорана нива.
3. Една работа ми падна во очи денес а тоа беа подавањата на Мело. Ја префрлаше топката од еден крај на друг како да го гледам Пирло или Чави. Браво за напредокот кај него.
4. Се надевам дека годинашнава фарса ќе има некакво влијание врз управата и ќе се свестат за нивните грешки.
5. Нема да кажам дека сум среќен со тоа што не се пласиравме во ЛШ но сепак мислам дека клубовите како Сампдорија, Палермо (мислам и Наполи по ова коло) заслужено се пласираат пред нас и им честитам на успехот. Најдобриот од нив нека победи.

Kуртони 100% ке слеп, сите видоја какви глупости прави Мело а тој не ни се обиде да направи нешто, барем да му ја менеше позицијата ако не сакаше или не смееше да го извади од игра:tapp:

Амаури,Мело,Гросо,Зебина-OOOOOUUUUUUTTTTTTTT

1. Закерони досега на неколку пати се има докажано дека не го бива. Колку шо памтам тој беше буквално избркан од клубовите кои ги водел. Удинезе е единствениот исклучок. А во Милан и покрај тоа што освои скудето никој не го сакаше (то е фамозната '99 кога Интер почна да ги фаќа климаксот, а Јувентус ја имаше една од најлошите сезони во историјата).
2. Катанија на Масимино воопшто не е тим за потценвање има само 4 порази и 7-9 нерешени и победи (бројките се отприлика). Сицилијанците дома се хорор + теренот е како некоја изорана нива.
3. Една работа ми падна во очи денес а тоа беа подавањата на Мело. Ја префрлаше топката од еден крај на друг како да го гледам Пирло или Чави. Браво за напредокот кај него.
4. Се надевам дека годинашнава фарса ќе има некакво влијание врз управата и ќе се свестат за нивните грешки.
5. Нема да кажам дека сум среќен со тоа што не се пласиравме во ЛШ но сепак мислам дека клубовите како Сампдорија, Палермо (мислам и Наполи по ова коло) заслужено се пласираат пред нас и им честитам на успехот. Најдобриот од нив нека победи.
Не знам колку го имаш гледано Јувентус ама Мело одсекогаш има прецизни додавања, посебно оние долгите. Лошо кај него е само кога треба да повлечи топка, поточно кога треба да ја води напред, во овај случај 96% топката е загубена, ова се покажа на денешниот натпревар, не знам какви задачи имаше добиено Мело или немаше добиено задачи па се беше за никаде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom