Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прво нека заминат Амаури и Јакинта , па после ќе се мисли за Трезеге ...

Баш така. Додека не донесеме озбилен тренер и се ослободиме од „шутот“ во екипата ништо не правиме.

Прво нека заминат Амаури и Јакинта , па после ќе се мисли за Трезеге ...
Прво елкан треба да замине па да биде нешто од овој клуб, во спротивно ќе станеме екипа од рангот на Борусија Дортмунд, и тие се подобри од нас во моментов :toe:

Ме интересира потпишавме ли со James Rodrigues од Банефилд?? Гледав некои клипчиња, детево е одличен играч, има потенцијал да биде WC крило, а има само 19 години?

Ме интересира потпишавме ли со James Rodrigues од Банефилд?? Гледав некои клипчиња, детево е одличен играч, има потенцијал да биде WC крило, а има само 19 години?
ваљда потпишавме.Елкан појма нема непа ние да знаеме :)Секој можен играч во светов го купивме ама кој вистински ќе видиме летово

абе дечки имав некој ситни проблеми со пцво и не бев во тек со настаниве шо има ново за:smir:јуве ..

Тој на почетокот на сезоната изјави дека добил привлечна понуда од Милан, но од почитување на дресот кој го носи и кон навивачите на Јуве ја одбил таа понуда.Изјави дека ако го напушта Јувентус тоа сигурно нема да биде за Италијански клуб.

Јас не би сакал да си отиде Трезеге во Милан, не дека е опасен и многу ќе го засили Милан, но едноставно не би сакал да видам легенда на Јувентус во некој ривалски тим, а вака не би било лошо да замине ниту за нас ниту за него, сепак во Француското првентство и натаму може да игра во голема форма, нешто што се сомневам дека може да го направи кај нас.

Нема шанси да оди во Милан. Многу е млад за таму. :wink:

Одењето на Трезеге во Милан е најголемиот бајрам на мозокот што може да постои. Дури и да отиде, значи во КРАЕН случај, и натаму нема од мене лош збор да се чуе за него, како и за Камо, Алекс и Џиџи.
Ама пак.. или во Француско, или нигде ипак така мислам дека ќе биде!:pipi:

Прво елкан треба да замине па да биде нешто од овој клуб, во спротивно ќе станеме екипа од рангот на Борусија Дортмунд, и тие се подобри од нас во моментов :toe:
Ќе биде бе брат ... на лето еден ремонт и ќе се оправи се :)

Според Gazzeta формацијата против Бари:

Буфон

Зебина--Легро--Киелини--Гросо

Каморанези--Поулсен--Маркизио

Диего

Јакинта --- Дел Пиеро

Буфон

Диего

Јакинта --- Дел Пиеро

Таман е формацијата само на местото на Јакинта обавезно Амаури. И двајцата се дрва, но Јакинта во моментов е поголемо.

Кандрева повикан ли е во составот??

Буфон

Диего

Јакинта --- Дел Пиеро

Повторно Маризио како лево крило :tapp:
На ова уште да се додаде Гросо како стартер,и од натпреварот со Бари можеме да се надеваме на нерешено ...
:(

Претседателот на Сампдорија Рикардо Гароне вели дека доколку Јувентус му пристапи на Марота овој има целосна слобода да премине во Јувентус. Да се надеваме дека коцките на мозаикот полека ќе почнат да се склопуваат.

http://football-italia.net/apr23j.html

на 25 мај пријателска со фиорентина во Торонто од мини турнејата

Буфон

Диего

Јакинта --- Дел Пиеро

ке има промена верувајте но шо се деси со касерес бе кога ке се врати ??:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop