:back:...........:smir:честито победа фанови на Јуве, се надевам до крајот ќе имате 5 од 5 победи, знам дека е многу тешко но јас ви пожелувам таков скор што и ќе ве качи на 4-то место
Да 50-50 бараат 5 милиони до 7 макс за да си го земеме ...арно ама нашиот "драг и мил " Секо сака да го предаде за Палладино (Играчот кој му пркосеше на терен на АДП и со кој се караше ) ..Гледам сега Сампдорија-Џенова и малку повнимателно ја пратам играта на Кришито. Ми се допаѓа неговата игра. Мислам дека е 50-50 сопственост со Џенова?? Ако е така, им даваме некое милионче, Де Чеље и нека возат:smir:. Во стилот на игра ме потсеќа на Замброта.
Далеку е тој од Дел Пиеро а ако добро го имаше видено моментот знаеш и дека не се карал никој туку АДП фино лепо го искара детето затоа што беше себичен само не памтам на која утакмица беше оваа ситуација ...Да 50-50 бараат 5 милиони до 7 макс за да си го земеме ...арно ама нашиот "драг и мил " Секо сака да го предаде за Палладино (Играчот кој му пркосеше на терен на АДП и со кој се караше ) ..
На 13 април е :wink:, инаку многу занимливо станува ова, има толку многу докази што уште сега би требало да пропадне калчото, само малку сум скептик околу сево ова познавајќи ги врските на Морати и Берлускони, одозгора па овој Мацола вели да се заборавело сето тоа мамицата негова, подобро нека си ќути таму да не му свирнат еден метак па ќе се чуди што го снашло, ова никогаш нема да се заборави, да е сега жив Адвокатот 100% ги казнуваат, но со Елканови како газди многу тешко.Одбраната на Моџи изјави дека во Вторник (утре), ќе побара нови транскрипти, кои ќе бидат доста занимливи,а Тутојуве шпекулира дека на еден од тие разговори, еден од Претседателите на големите клубови во Италија му вели на еден од номинаторите на Судии да си оди дома бидејќи „го чека подарок“.
Секој ден се објавува нов разговор.Одбраната тврди дека најинтересните разговори ги чува за сослушувањето на 13 Март, каде ќе се одлучи дали ќе биде покренато обвинение.
Ако е вистина тоа што го тврди Моџи дека постојат многу по-занимливи телефонски разговори што ќе го докажат тоа („Или сите се виновни, или никој“)од овие што веќе се доставени во Италијанските медиуми, тогаш никоја врска нема да го спаси ниту еден клуб, бидејќи едноставно медиумскиот притисок ќе биде многу силен,а и во случај да ги спаси, ако Моџи има цврсти докази нема да седи мирен, сигурно ќе ги презентира во УЕФА,ФИФА итн. Моџи игра паметно, секој ден презентира по 1 разговор, и секојдневно се зголемува притисокот од целата Италијанска јавност.На 13 април е :wink:, инаку многу занимливо станува ова, има толку многу докази што уште сега би требало да пропадне калчото, само малку сум скептик околу сево ова познавајќи ги врските на Морати и Берлускони, одозгора па овој Мацола вели да се заборавело сето тоа мамицата негова, подобро нека си ќути таму да не му свирнат еден метак па ќе се чуди што го снашло, ова никогаш нема да се заборави, да е сега жив Адвокатот 100% ги казнуваат, но со Елканови како газди многу тешко.
Се си е тоа во ред, но погледни го ти грбот ја ЈУВЕ па погледни го на гомнариве и се ќе ти стане јасно, ме нервира тоа што ама ни еднаш не искочи Елкан со некој притисок кон FIGC, па каков газда имаме ние, обичен пион, како навивачите да навиваат кога нивниот газда не го сака клубот, наредува апсење на сопствените навивачи, многу навивачи ќе лежат затвор поради него, срам за ЈУВЕНТУС а и за цела италија е дечкото и се надевам дека на лето ќе го нема во ЈУВЕНТУС.Ако е вистина тоа што го тврди Моџи дека постојат многу по-занимливи телефонски разговори што ќе го докажат тоа („Или сите се виновни, или никој“)од овие што веќе се доставени во Италијанските медиуми, тогаш никоја врска нема да го спаси ниту еден клуб, бидејќи едноставно медиумскиот притисок ќе биде многу силен,а и во случај да ги спаси, ако Моџи има цврсти докази нема да седи мирен, сигурно ќе ги презентира во УЕФА,ФИФА итн.
Морати позади себе во 2006 година го имаше Гвидо Роси, а Гвидо Роси пред некој ден изјави дека ако има докази нема да му биде простено на никој клуб.