Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Тој не свирна ни фаул, а рака на срце требаше и најмалку жолт да добие!
абе брат да требеше не викам не :smir: ама ете сеа ке речат од соседниоф фан местена била :smir:

Ќе го казнат на основа на видео доказ. Се случи тоа со неколку играчи сезонава :wink:
ахам ке видиме :smir:

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Цитат:
Напишано од Илијаико
Со лежење по терен рома да земат титула?!?!?! Зар и тоа е могуче? :)

Ги пратам у задњиве 5 утакмици , срамота е тоа шо го играат :)

Перота и Тони поготово :pos2:

колку се најгреота од фан клуб Шинтер ахахахахахахаха:tv::tv::tv:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Ај нека ми каже некој зошто Амаури денеска одигра 90 минути ??
Амаури денеска можеби не покажа ништо, ама барем асистираше за голот, додека пак Јакинта секоја топка што ја допре ја изгуби, промаши 100% шанса пред гол што напаѓач од негов калибар не смее да си дозволи да ја промаши,ја допре топката која веќе одеше вгол а претходно беше во офсајд позиција при што голот беше поништен по негова вина, а да не ја допреше топката одеше во голот, а голот ќе беше регуларен.На Виченцо овај натпревар му беше најслаб натпревар од кога е во Јувентус, и се надевам последен натпревар во вакво светло.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Амаури денеска можеби не покажа ништо, ама барем асистираше за голот, додека пак Јакинта секоја топка што ја допре ја изгуби, промаши 100% шанса пред гол што напаѓач од негов калибар не смее да си дозволи да ја промаши,ја допре топката која веќе одеше вгол а претходно беше во офсајд позиција при што голот беше поништен по негова вина, а да не ја допреше топката одеше во голот, а голот ќе беше регуларен.На Виченцо овај натпревар му беше најслаб натпревар од кога е во Јувентус, и се надевам последен натпревар во вакво светло.
Се согласувам Кико, само на крај би направил мала промена во твојот пост, наместо "вакво светло", би ставил "овој клуб"

Iaquinta- 3.5: A man clearly lacking confidence. Every time Iaquinta touched the ball he somehow managed to lose it.

Член од
28 август 2008
Мислења
184
Поени од реакции
11
Знае некој дали ќе се врати Диего до мечот со Интер?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
Се согласувам Кико, само на крај би направил мала промена во твојот пост, наместо "вакво светло", би ставил "овој клуб"
Потполно не се согласувам.Не е во ред поради 1 слабо одигран натпревар да се оцрнува се она што го има постигнато Јакинта за овој клуб. Јакинта е во оние (веројатно малку) играчи на Јувентус кој го дава својот максимум на теренот, играч кој секогаш го остава своето срце на теренот и мислам дека не е во ред поради еден слабо одигран натпревар да мислиш дека треба да си оди од клубот. Беше отсутен долго време поради операции, и му треба време да се врати во потребната форма (сепак овој му е 3 натпревар кој го игра повеќе од 20 минути оваа полусезона).

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
не го гледав денешниов натпревар,добро завршило:pipi:
се надевам дека тимот конечно ќе се среди за претстојното коло и големото дерби на Италија

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Потполно не се согласувам.Не е во ред поради 1 слабо одигран натпревар да се оцрнува се она што го има постигнато Јакинта за овој клуб. Јакинта е во оние (веројатно малку) играчи на Јувентус кој го дава својот максимум на теренот, играч кој секогаш го остава своето срце на теренот и мислам дека не е во ред поради еден слабо одигран натпревар да мислиш дека треба да си оди од клубот. Беше отсутен долго време поради операции, и му треба време да се врати во потребната форма (сепак овој му е 3 натпревар кој го игра повеќе од 20 минути оваа полусезона).

Не знам брат, никогаш не ме импресионирал овој човек, освен тоа што трча како коњ, нема ништо друго. Тие шанси што му се укажуваат на него, да ги има било кој друг напаѓач што го имаме на располагање ќе ги претватра во гол. Овој ми личи на физички поспремнa верзија на Inzaghi ништо повеќе...

п.с. Сезонава има 3 (три) гола дадено :kesa:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
честитки за победата али не сум убеден дека ќе стигнеме до 4-то место мада не ме интересира сеа ништо само сакам правдата да биде задоволена

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Еве ги оценките според Гол.ком

Buffon- 7: Looked in good shape as he returned to the starting XI, doing well in a one-on-one with Matri and also being alert to come off his line twice to deny the Isolani an equaliser.

Zebina- 6: Avarage. Got forward down the right in the first-half, but his final ball was always poor. Defensively made no glaring errors.

Cannavaro- 6.5: A couple half-clearances put the backline in trouble, but was otherwise solid and rushed back to make a great goal-line clearance.

Chiellini- 8: The heart of the Juve defence, his goal decided the tie and he was everywhere to challenge Cagliari's attack in the first-half. Man of the match.

Grosso- 4.5: Another poor showing by the full-back, who was unsurprisingly substituted in the second-half.

Camoranesi- 7: Juve's offensive director for the afternoon. The winger added a new dimension with the ball at his feet with his dribbling. Nearly opened the scoring and also sent Iaquinta through on goal in the second-half.

Felipe Melo- 6: Did a decent job in front of the back four and played it safe when he had possession.

Marchisio- 7: Although his shooting was wayward, he won plenty of balls for his team in central midfield and looked much more comfortable rather than in a wide position.

De Ceglie- 5.5: Slotted in at left-back with mixed results. Needs to improve his crossing.

Amauri- 6: The Brazilian's flicked on header resulted in Chiellini's goal and he linked up well early with Camoranesi, but relatively quiet.

Iaquinta- 3.5: A man clearly lacking confidence. Every time Iaquinta touched the ball he somehow managed to lose it.

Substitutes

Poulsen- 6: Shored up the midfield for the final 25 minutes.

Giovinco- 6: Brought a tough save out of Marchetti late in the match.

Salihamidzic - N/A

Јакинта ''најдобро'' оценет.:tv:

Vinnetou

Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
“Aside from the three points the great positive was the performance” he declared to SkySport.

“We haven’t ever conceded as little as today, and I’m delighted with the response from my players.
А?:uvo:

Овој да не гледал реприза од Барса вчера додека траеше утакмицата денес?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom