Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одбраната на Моџи побара транскрипти од разговори од Раководни лица во ФИГЦ,Претседатели на клубови, Директори,Спортски Директори, тренери итн oд 2004-2006 год. Барањето мораше да им се исполни, и моментално Адвокатите на Моџи имаат околу 170 илијади разговори водени во тој период, а до денеска од одбраната се разработени само 20.000 транскрипти. На 13 Април е сослушувањето на кое одбраната на Моџи ќе се обиде да направи пресвртница во `калчополи` со помош на транскриптите. Адвокатот на Моџи изјави дека во корист на одбраната нема да дава многу изјави но најави дека има разговори кои би биле од огромна корист како за одбрана на Моџи, така и за расветлување на целиот процес.

Киелини се враќа во тимот на натпреварот со Каљари.

Ова се почна да излегува на виделина 1 месец после склопувањето на сојуз во Швајцарија помеѓу вдовицата Ањели , Андреа , Џираудо за помош и за враќање во јуве и предземање а пред се помош на Моџи ...Хмм ми мирисиа на план мене ..а исто мислам дека бетега е само шипун на моџи во јувентус и со неговото назначување Елкан и компајија сами си ја спремија бесилката

На натпреваров Барса- Арсенал баш го пратев Сања и многу ме бендиса неговата игра. За мене беше најдобар и најборбен поединец кај Арсенал.

Има ли некој информација колку би можела да биде неговата цена. Ако е блиску до таа на Касерес што ја бара Барса, јас би го избрал Сања. Во офанзива е солиден, не му е најсилна страна но има добар центаршут. Во дефанзива е феноменален. Ретко кој успева да го мине еден на еден. Брз е, борбен, добри кратки пасови и што мене ми лично ми се допаѓа игра со памет, нешто што Касерес го нема.

П.С. Мислам дека некој спомна во претходните постови (ако не се лажам stara dama беше) дека наводно Андреа Ањели побарал да го откупи контролниот пакет акции во Јуве?? Ме интересира од каде е информацијава?

Касерец е DRC.Сања е DWBL.зашо да не ги имаме и двајцата?????? :smir:

П.С. Мислам дека некој спомна во претходните постови (ако не се лажам stara dama беше) дека наводно Андреа Ањели побарал да го откупи контролниот пакет акции во Јуве?? Ме интересира од каде е информацијава?

Прочитав негде уште пред недела-две (ми се чини на тутоспорт или тутојуве) , мада веројатно е само шпекулација бидејќи никој сеуште не го потврдил тоа ...

На натпреваров Барса- Арсенал баш го пратев Сања и многу ме бендиса неговата игра. За мене беше најдобар и најборбен поединец кај Арсенал.

Има ли некој информација колку би можела да биде неговата цена. Ако е блиску до таа на Касерес што ја бара Барса, јас би го избрал Сања. Во офанзива е солиден, не му е најсилна страна но има добар центаршут. Во дефанзива е феноменален. Ретко кој успева да го мине еден на еден. Брз е, борбен, добри кратки пасови и што мене ми лично ми се допаѓа игра со памет, нешто што Касерес го нема.

Toа е точно но по се изгледа дека не мора да г купва ке му бидат доделени гратис ако продолжи вака се да излегва на виделина ... Но сепак мислам Дека Бланк и компанија дрќат 2 % и дека и тие Е****Т филм колку толку

Факт е дека има доста умешани луѓе и од самиот наш клуб во неговото уништување, неможам да сватам со која цел е направено тоа, дали кловновите (не сакам да им го спомнам името) биле спремни толку далеку да одат да го уништат својот клуб само за профит, не би ме чудело тоа во однос како излегоа во 2006, немаше никаква одбрана од наша страна, да го направеа тоа на Милан или Интер војна ќе се кренеше во Италија, Андреа треба да биде правиот наследник на Јуве а не кловнов кој не продаде во 2006, има многу задкулисни игри но по сето она што илзегува на виделина (а тек ке излезат и нови работи) се гледа дека целиот план бил смислен да се тргна Моџи и по цена ЈУВЕ да оди во Серија Б, можда мислел типот дека е лесно да се води клуб па за 2-3 години ќе се врати Јуве, но еве што му се случува на Јуве поради неговите газди, тотална пропаст :toe:

Лично јас за RB go сакам МАрко мота а додека Касерес за CB .... се е добро кај него се труди ама премн е глуп без навреда дава слободни удари без потреба(Bayern , Bordeaux ) а CB е сепак опасно ако продолжи тоа да го прави ...aма мислам дека има талент да игра во јуве

Де ако сакаш појасни ми ги кратенкиве, оти не сум многу по football manager :smir:
DRC - Defensive - Right - Center
RB - Right Back
RWB- Right Wing BAck
LWB - Left -||-
DLC - Defensive - Left - Center a доколку пише DLBC тогаш - Defensive - Left - Center - BAck

Момци, што стана работава со Касерес, не памтам кога последен пат играше:toe:

Момци, што стана работава со Касерес, не памтам кога последен пат играше:toe:

денес тренираше со Диего , Киелини ....Ке видиме исто така имаше и репорти дека можеби ке биде фит за мечот

Tука си грешка слаб е во центар шутот иначе во дефанзива многу тешко се мине а за да го земите тоа уште потешко :smir::salut:

Tука си грешка слаб е во центар шутот иначе во дефанзива многу тешко се мине а за да го земите тоа уште потешко :smir::salut:
ДАли само мене ми се виде како бавен ? во смилса како тенк ?

1. Знае да нафрли одвреме- навреме, кој му намести на Бендтнер против Вулверхемптон :pos2:

2. кеш и се е можно

1. Знае да нафрли одвреме- навреме, кој му намести на Бендтнер против Вулверхемптон :pos2:

2. кеш и се е можно

Искрено јас го сакам Марко Мота , не дека не е добар али марко мота е италијанец , плус малд , плус неверојатен талент , и плус поефтин а сепак исто ефикасен со потенцијал да биде дури и подобар ...

замислете :

Motta - Chielini -Tasci/Caceres/Ariaudo-Santon/Cito

-Candreva-Marchisio -Schelotto

-Diego-Gio-

-Pazzini-

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom