Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Palermo
51
5
Sampdoria
51
6
Napoli
49
7
Juventus
48
ako pobedime ke se kacime 2 3 mesta

леј клипов :vozbud:

2q097yx.jpg
[/IMG]

Carlo Pinsoglio
Nicola Legrottaglie
Zdenek Grygera
Jonathan Zebina
Fabio Cannavaro
Sebastian Giovinco
Luca Marrone
Felipe Melo
Mohamed Lamine Sissoko
Alessandro Del Piero
David Trezeguet
еве можен состав 4 3 3 на гоал.ком така пиши

catania palermo 2 - 0 sea za sea :vozbud:

ЊТФ?????? КАЈ Е ХИТЛЕР БЕ?

АБЕ НА ТРАЧ.КОМ ШО ОЧЕКВИШ

Разбирам она турлитавата шо ја имаат напраено во составот. Џио и Мароние задни везни Сисоко пред него Алекс најистурен, Легро и Кана крила. Ама ова бе ... Четвртиот голман

Разбирам она турлитавата шо ја имаат напраено во составот. Џио и Мароние задни везни Сисоко пред него Алекс најистурен, Легро и Кана крила. Ама ова бе ... Четвртиот голман

ahahah ke znajme za brzo :)

Им дале Brown Cookies, од Амстердам увозни! :pos:

палермо губи 2-0 и по се изгледа ќе изгуби.Мора вечер да се оди на 3 бода на Фриули,ако сакаме да останеме за трката за 4 место и излез во Лига на шампиони.:wink:

И официјално 4-4-2:

• 13
    Manninger Alex
  • 15
    Zebina Jonathan
  • 33
    Legrottaglie Nicola
  • 5
    Cannavaro Fabio
  • 29
    De Ceglie Paolo
  • 16
    Camoranesi Mauro German
  • 4
    Melo Felipe
  • 22
    Sissoko Mohamed Lamine
  • 8
    Marchisio Claudio
  • 10
    Del Piero Alessandro
  • 11
    Amauri Carvalho
Манингер

Зебина--Легро--Канаваро--Де Чеље

Каморанези--Мело--Сисоко--Маркизио

Амаури--Дел Пиеро

Ќе се оди курац на 3 бода ... Пичкерони копилено џуџесто пак ми ваѓа формација со 3 задни везни (Сисоко , Маркизио и Мело) згора на тоа и дебилон Каморанези ја комплетира средината со нив ...

Џовинко и Кандрева на клупа ... и ела да те видам победи ...

Ќе се оди курац на 3 бода ... Пичкерони копилено џуџесто пак ми ваѓа формација со 3 задни везни (Сисоко , Маркизио и Мело) згора на тоа и дебилон Каморанези ја комплетира средината со нив ...

Џовинко и Кандрева на клупа ... и ела да те видам победи ...
е тое сепак тренерската одлука е последна

И Жаки зел од печурките ама ај ќе се воздржам од коментари дури не видам на терен шо замислил.

ја мисламдека сепак ќе има измени во почетниот состав.џовинко и кандрева ќе бидат 1 постава.ќе видиме за некоја минута како и да е.

Ако Жаки мисли дека овој состав треба да излезе на терен вечерва тогаш нека му биде.Нека си ја проба среќата вечерва може и ке тепаме зашто не е секој ден велигден...( е вечерва е..) па може и ке му се посреќи...Би сакал со дел пиеро Јакинта да играше во нападот ако веќе 4-4-2 играме ако не се лажам јакинта е опоравен веќе.

палермо изгуби имаше гол разлика од + 8 сеа е на + 6 а ние имаме гол разлика од + 4 потребна ние победа со повеке разлика 2 или 3 гола разлика но сепак е ова тешко гостување на фриули

Атомската мравка и Кандрева на клупа, па сега ти очекувај победа ...

палермо изгуби имаше гол разлика од + 8 сеа е на + 6 а ние имаме гол разлика од + 4 потребна ние победа со повеке разлика 2 или 3 гола разлика но сепак е ова тешко гостување на фриули

0-3 конечен резултат хаха...Дел Пиеро хет трик и да престанат да се заебаваат веќе и ајде тоа 4 место да си го загарантираат.Нема да биде лесно да се бркаат победи у последните 2-3 кола од првенството зашто нема Палерно и Наполи да зезнат тогаш како и сега.Мора да искористат ова и да тепаат вечерва..позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom