Дечкото од поодамна е у право али ај пак си викаш белки че ги биде, ама џабе е ни свирче од вие копуци не бидуе :tv:точно е сосема у право си :tv:
Црвениот на КАнаваро немаше врска Пенал имаше а на Зебина не го видов изгасив веќе Со ваква одбрана без голман и со 1 дефанзивец (Канаваро) незнам што сакаме Да ти ебам среќата вирана ќе се состави ли еднаш целосно нашиот тим некогаш или....не го гледав натпреварот и сега да поставам некое прашање
заслужен црвен за канаваро ?
имаше ли пенал?
зебина зслужено црвен?
:salut:
каков дрим тим имаме позади григера,зебина,дечеље,канаваро да ја споредиме одбранава со римини подобра може имаат:kesa::kesa:Дечкото од поодамна е у право али ај пак си викаш белки че ги биде, ама џабе е ни свирче од вие копуци не бидуе :tv:
Е судијата ја имал Фулам продолжува понатамуОчекував 1 на овој натпревар но не очекував дека ќе испадне Јуве по победата од 3 1. :nenene:
Ме заболе к***т ако не дупат. Не ја гледале и сега ќе серат до мила воља. Само сакам некој педерски судија да испозаебе нивна екипа вака како педеров нас, па има да се ситам по форум до 101 и назад.TROCOLLO JUVEEEEEE НЕ ДУПАТ СИТЕ СЕА